Åbent hus arrangement

To åbent hus arrangementer hos Lystrup Svømning

Kom og prøv kræfter med ungdomsvandpolo søndag den 30. maj eller vores ActionSport hold søndag den 6. juni!

Vandpolo Åbent Hus arrangement - søndag den 30. maj fra 14:00-16:00

Dagen er for alle børn og unge i alderen 8-14 år. Vores seje ungdomstrænere vil sammen med nogle af vores nuværende ungdomsspillere stå for arrangementet, hvor der lægges vægt på fællesskab og udfordringer. Alle, der kommer til dagen, vil komme i vandet og prøve begynderøvelser i vandpolo, få informationer om sporten, klubben og have det sjovt og hyggeligt i vandet.

Alt det kræver for at være med er, at du kan lide at være i vandet, at du kan svømme med eller uden bælte og er klar på nye udfordringer og masser af sjov! Drenge og piger spiller i vandpolo på ungdomshold sammen, hvorfor vi håber at se både seje og glade drenge og piger på dagen.

Hvad er vandpolo?

Vandpolo er en holdsport, der minder meget om håndbold, men spilles bare i vand. Du vil helt sikkert som vandpolospiller opleve mange spændende kampe og turneringer. Banen er for de yngste årgange 12,5 x 12,5 m bane med et mål i hver ende. Der er 5 spillere i vandet pr. hold og hvert hold kan have op til 6 udskiftere.Crawl er måden, man kommer frem på i vandpolo.

Til dagen vil du også blive introduceret til de vigtigste regler i spillet – så du kan være klar til at prøve spillet i en kampsituation. 

ActionSport Åbent hus arrangement – søndag den 6. juni fra 14:00-16:00

Søndag den 6. juni afholder vi derudover også åbent hus-arrangement, hvor man kan komme og prøve alle vores spændende og innovative ActionSport hold! Dagen starter klokken 14 og varer frem til klokken 16. Til dagen vil deltagerne rotere mellem forskellige poster, der hver især repræsenterer et af vores ActionSport hold. Samtidigt vil man få lidt information om de enkelte hold.

Læs herunder en kort beskrivelse af de enkelte hold:

ActionSport Challenge er for vandglade børn og teenagere, som ønsker udfordrende og konkurrenceprægede aktiviteter i og under vand. Blandt andet undervandsrugby, sportsdykning og meget andet.

På holdet Action Sport Rescue Kids er der plads til børn og teenagere. Holdet tager udgangspunkt i de færdigheder som en livredder og en kystlivredder skal beherske. Holet bliver varetaget af vore kompetente instruktører, som vi udfordre børnene op land og i vand med sjove og lærerige opgave som blandt andet førstehjælp og livredningsøvelser.

ActionSport Tri Holdet hvor der prøves kræfter med den alsidige triatlon disciplin. Her vil der være svømmetræning 2 gange om ugen samt en udendørstræning med både cykling og løb. Både udendørs- og svømmetræningen suppleres med sjove og alternative aktiviteter der er med til at variere træningen.

ActionSport Girls – Der skrues op for musikken og sætter bevægelse på den nyeste musik. På holdet, der kun er for piger, vil man blandt andet prøve AquaFitness og dans i vandet, svømning med havfruehaler og kunstsvømning.

Tilmelding

  • Tilmelding til et af et af de to arrangementer skal ske via mail til os på pr@lystrupsvoemning.dk
  • Oplys her navn og alder på deltageren

Støttet af Aqua + tweens puljen fra Dansk Svømmeunion og Nordea Fonden

Lystrup Svømnings to åbent hus arrangementer er støttet af pulje midler fra Aqua + Tweens fonden fra Dansk Svømme Union og Norde Fonden. Midlerne er med til at sikre at flere børn og unge kan opleve og afprøve et eller flere af alternative svømmetilbud og det stærke fællesskab, der er på holdene. 

Læs mere om puljen her. 

X