Ladies Night

Grundet COVID-19 udskydes arrangementet, følg med her på siden eller vores Facebook-side for opdateringer.

Ladies Night vender tilbage med temaet Indre og Ydre skønhed

Lystrup Svømning gentager succesen og afholder endnu en Ladies Night. Kom og forkæl dig selv og dine veninder med en omgang tapas, et glas vin, 2 korte foredrag og fremragende tilbud lavet specielt til aftenen.
NB! Alle deltagere vil modtage en goodiebag, samt deltage i en lodtrækning sidst på aftenen om præmier doneret af de deltagende virksomheder.

Vi har gjort en stor indsats for at aftenen bliver utrolig hyggelig, men også lærerig! Lad dig blive inspireret med værtøjer til DIN vej mod mere overskud i hverdagen og en mental sundhed som bidrager til det liv som DU længes efter.

OBS! Der er er begrænset antal billetter.

Oplev skræddersyede foredrag til aftenens tema: Indre og Ydre skønhed

Marina Aagaard, foredragsholder og sundhedsekspert fra DR, vil afholde et foredrag primært fokuseret på sundhed og motivation.
"Sund, sundere, supersimpelt ... med genialt enkle metoder. Du er… hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig. Opdag hvordan du i praksis hurtigere og smartere minimerer stress og energimangel og optimerer dit helbred: Få overblik og overskud via fokus på de fire hovedområder, der gør størst forskel for din sundhed, præstationsevne og velvære. Bedst af alt: Med simple, tidseffektive tiltag."

Sundhed starter mellem ørene! 

Life Academy arbejder inden for udvikling af koncepter, uddannelser og værktøjer til udfoldelse af menneskers fulde potentiale.
Oplev Christina Strøhl, studievejleder, underviser & psykoterapeut, og Sasja Steinov Thrane, underviser & psykoterapeut fra Life Academy i foredraget: Sundhed starter mellem ørene! 

"Bliv klog på den mentale, psykiske og fysiske sundhed, og hvordan vi kan styre vores begrænsende tanker og bruge dem kontruktivt til at forfølge vores mål og drømme. Og samtidig ikke lade os styre af dem."

Bliv inspireret af omegnens virksomheder!

For at aftenen kan gavne lokalsamfundet mest muligt har vi inviteret en række virksomheder fra omegnen, der alle har skræddersyet en række tilbud til deltagerne på aftenen. Aktuelt har vi følgende virksomheder:

• Velværerum - Japansk lifting                      •  You Can Do It - Personlig træning

• Kiropraktor Lystrup                                      •  Heidi Beyer - Frisør

•  Clara H - Tøjbutik.                                        •  sundtlegeme.dk - Bindevævsbehandling

 

Fortrydelsesret: 
Der er ingen fortrydelsesret. Det betyder, at der ikke kan refunderes penge efter tilmelding  til campen.

Læs mere her om Billetkøb og fortrydelsesret

Billetpris inkl. et glas vin, en vand og tapas

179kr.

DATO ER UKENDT

 • + administrationsgebyr.

  pr. billet


 
 

-

Ladies Night foregår

 • Lystrup Svømning Klublokaler
  v. Lystrup Svømmehal på Lystrup Skole
  Lystrup Centervej 47b
  8520 Lystrup
 • Dørene åbnes kl. 17.45

,

X