Arrangementet har desværre ikke opnået den fornødne opbakning. Derfor ser vi os nødsaget til at aflyse dette års fest. Vi beklager.

Alle der har købt billet har fået personlig besked inden denne besked er slået op.

Vi håber på forståelse for ovenstående og beklager den ulejlighed aflysningen vil medføre.

 

Med venlig hilsen

Lystrup Svømning

 

 


Oktoberfest 2018

Lørdag den 27. oktober 2018!

Er I klar til et brag af en fest?

Så inviter venner, naboer og kollegaer med til årets fest, når vi for 4 år i træk inviterer til Oktoberfest i Lystrup Hallen. Det sker lørdag d. 27. oktober fra 15.00 – 23.00.

Oktoberfest med store øl, lækker mad & festlig musik

Vi garanterer høj stemning, masser af livemusik, dans, tyrolerpiger og mænd i lederhosen.

Vores festlige band vil sørge for den helt rigtige oktoberfest-stemning med de bedste schlager-hits - så vi kan få dans på bordene, dans i kæder og ikke mindst på dansegulvet!
Dans på bordene bliver dog først efter maden, som i år bliver leveret fra madplan.dk, som vil servere lækker mad i bedste oktoberstil. Der vil både være en let forret og en lækker hovedret.
Baren vil selvfølgelig være åben hele aftenen, hvor der blandt andet vil blive serveret fadøl i lange baner, samt meget andet lækkert til ganen. PROST!

Bier-koncept

Udover musik og oktoberfest stemning, vil et unikt øl-koncept med en opsat storskærm vise, hvor mange øl den enkelte delstat har drukket. Hvert ølkrus har nemlig en chip indbygget, således, at skærmen opdateres ved hver købt øl.

Hvor holdes festen?

Festen holdes lørdag den 27. oktober 2018 i Lystrup hallen – hal 2 (se aftenens program nederst på siden).

Vi har på aftenen plads til 490 glade gæster. Der er i alt 14 borde med hver 35 siddepladser, som hver er opkaldt efter en tysk delstat. I bestemmer derfor allerede ved køb af billet, hvilken delstat, som I ønsker at sidde ved. Som noget nyt i år sælger vi EarlyBird billetter, hvilket betyder, at du sparer 75 kr. pr. billet, hvis du køber dem senest den 9. juni 2018.

Ægte tyrolere

Vores personale er selvfølgelig klædt på til oktoberfest. Vi opfordrer alle gæster til at komme i ægte tyrolerstil. Alle, der køber billet får ved brug af rabatkoden "Bierfestlystrup" -10 % rabat hos www.kostumeoutlet.dk

Oktoberfesten arrangeres af Lystrup Svømning

 Retningslinjer

 • Du skal være over 18 år for at deltage i Oktoberfesten
 • Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer eller mad til festen
 • Køb af din billet er bindende. Det er derfor ikke muligt at få billetten eller dele af den refunderet. Læs mere her om Billetkøb og fortrydelsesret
 • Spørgsmål om Bierfest stilles til:
  Kasper Møller Lee, Lystrup Svømning
  forening@lystrupsvoemning.dk / tlf. 29 24 48 02

Øvrige informationer

 • Der opstilles borde til 14 delstater. Du køber plads ved et navngivet bord (f.eks. Hamburg). Der er 35 pladser ved hvert bord, hvorefter de 35, som har købt pladserne selv fordeler sig ved bordet
 • Det er ikke tilladt at ryge indendørs. Vi har til rygere opsat et udendørs rygetelt
 • Udvalg af drikkevarer er forskellige slags øl, ciders, jägerbombs, vin og sodavand
 • Betaling under festen foregår kontant eller via mobilepay

,

X