fbpx

SommerCamps 2018


SommerCamp informationer

Målgruppen er børn fra årgang 2006 til 2012. Der forudsættes ingen specifikke kvalifikationer for at deltage på campen. De to camps afholdes den første og sidste uge i sommerferien

  • Uge 27 (2. - 6. juli 2018)
  • Uge 32 (6. - 10. august 2018)
  • Alle dage kl. 08.30 - 15.00
  • Campen afholdes i Lystrup Svømmehal, klubhus og omgivelser (boldbaner, gymnastiksal, byggelegepladsen, skoven m.m.)

Prisen for deltagelse i campen dækker for:

Goodiebag med gaver til hvert barn, SommerCamp T-shirt, diplomer, frugt, løn til instruktører, leje af hal, billeder der bliver taget hver dag af børnene samt masser af overraskelser i løbet af ugen.

Hvad skal der ske på campen?

På Sommercampen vil du bl.a. prøve vandboldspil, livredning, sjove vandaktiviteter, Actionsport og svømning. Udover det våde element vil vi også lave landaktiviteter med forskellige konkurrencer og events, stafetter samt vilde lege. Vi værdsætter, at indholdet på vores SommerCamps er forskelligt fra år til år, og at hver camp indeholder overraskelser og nye tiltag.

  • Instruktørerne på Sommercampen er alle instruktører, der arbejder i Lystrup Svømning. De vil give dig til en fantastisk uge fuld af sjove oplevelser og aktiviteter med nye og nuværende venner.

Spørgsmål om SommerCamps kan stilles ved at kontakte en af Lystrup Svømnings Campansvarlige eller sende en mail til svoemning@lystrup-if.dk:

Camilla Hansen - Tlf. 22 12 74 81

Camilla Jørgensen - Tlf. 20 47 48 01

______________________________________________________________________________________________

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret. Det betyder, at der ikke kan refunderes penge efter tilmelding  til campen.

Læs mere her om Billetkøb og fortrydelsesret

X