Børnefødselsdag med leg og sjov i bassinetVi ønsker alle at holde en rigtig sjov og uforglemmelig børnefødselsdag. At holde fødselsdag i svømmehallen er med sikkerhed en sjov og anderledes oplevelse for børnene. Her er der både mulighed for og plads til at lege og have det sjovt - i vandet, i klublokalerne og på boldbanerne.

Fødselsdagen afholdes i Lystrup Svømnings klublokaler, som ligger i svømmehallens tilstødende lokaler. Til hver fødselsdag vil der være personale, som står for alt det praktiske (madlavning, borddækning, oprydning og rengøring) i forbindelse med afvikling af dagen. Forældre har under fødselsdagen kun til opgave at hygge, lege og aktivere børnene.

Du kan downloade og læse mere om afholdelse af børnefødselsdag, menutilbud og priser i vores folder.

Fødselsdagsmenuen indeholder til hvert barn en varm ret (4-5 forskellige valgmuligheder), 1 sodavand + saftevand ad libetum, popcorn, is med valgfri topping samt en slikpose.

Download Børnefødselsdagsfolder


COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X