Børnefødselsdag med leg og sjov i bassinetVi ønsker alle at holde en rigtig sjov og uforglemmelig børnefødselsdag. Fødselsdagen holdes i denne sæson i Lystrup Skoles skolekøkken, samt tilstødende udeområder og fællesskabsrum, som ligger med direkte adgang til Lystrup Svømmehal. At holde fødselsdag i svømmehallen er med sikkerhed en sjov og anderledes oplevelse for børnene. Her er der både mulighed for og plads til at lege og have det sjovt.

Til hver fødselsdag medfølger der 45 minutter fri leg og aktivitet i svømmehallen. Afholder I fødselsdagen en fredag aften, vil børnene svømme til AquaDisco. Her har forældre ikke adgang til bassinet – dog er I velkommen til at vente ved ***, mens børnene er til Aquadisco. Bookes en fødselsdag en lørdag eller søndag, så får 2-3 voksne adgang til offentlig svømning sammen med fødselsdagsbørnene.

Til hver fødselsdag vil der være personale, som står for alt det praktiske (madlavning, borddækning, oprydning og rengøring) i forbindelse med afvikling af dagen. Forældre har under fødselsdagen kun til opgave at hygge, lege og aktivere børnene.

Fødselsdagsmenuen indeholder til hvert barn en varm ret (4-5 forskellige valgmuligheder), 1 sodavand + saftevand ad libetum, chips, is med valgfri topping samt en slikpose.Menu:

Vi tilbereder altid maden på selve dagen og benytter friske råvarer. Fødselsdagsmenuen indeholder til hvert barn en varm ret (nedenstående 4 valgmuligheder), 1 33 cl. sodavand, saftevand ad libitum, popcorn, slikpose samt is med valgfri topping.

MENU 1: Pizza med Agurk/gulerodsstave Vælg to slags fyld: skinke, peperoni, oksekød, ananas, majs, pølser, peberfrugt eller kyllingtern. (Alle pizzaer laves med tomatsovs og ost).

MENU 2: Burger m/pommes frites eller agurk/ gulerodsstave Byg-selv-burger, hvor der kan vælges mellem pommes frites eller agurk/gulerodsstave som tilbehør. Der er beregnet 1 burger pr. barn. Pris for ekstra burger pr. barn er 20 kr.

MENU 3: Tortillas eller Pitabrød m/fyld + agurk/gulerodsstave Vælg brød mellem tortillapandekager eller pitabrød. 1 tortillas eller 2 pitabrød pr. person. Barnet laver selv sin tortilla/pitabrød. Vælg en slags kød: oksekød, kyllingtern, skinketern eller tun. Salatbuffet består af: majs, ærter, salat, agurk, peberfrugt, tomat og dressing. Pris for ekstra tortillas/pitabrød pr. barn er 10 kr.

MENU 4: Lasagne med agurk/gulerodsstave og groft flutes Pris for ekstra portion pr. barn er 10 kr.

Medbragt mad:
Vores erfaring er, at der er rigeligt med mad i den bestilte menu og at børnene har svært ved at spise mere end de portioner, som vi serverer, hvorfor vi fraråder at. have en ekstra kage eller andet mad med. Det er ikke tilladt at tage ekstra varm mad med til forældre eller børn, der skal bestilles menu ud fra menuvalg til alle, som skal spise med. 

X