CORONAVIRUS: DE SENESTE OPDATERINGER

 

Som følge af de sidste udmeldinger vedrørende COVID-19 situationen, vil alle Aarhus Kommunes indendørs idræts- og fritidsfaciliteter forblive lukket indtil sommerferien.

Derfor er Lystrup Svømning nødsaget til at indstille den indendørs aktivitet, hvorfor sæsonen for alle hold med indendørs træning ikke åbner op igen i denne sæson.

Lystrup Svømning følger retningslinjerne fra det offentlige og handler derefter. Vi vil i nyhedsbreve til medlemmer og på vores Facebook-side komme med løbende opdateringer i forbindelse med genoptagelsen af aktivitet i svømmehallen.

Vi henviser til at følge med i nyhederne, hvor man kan få svar på det meste.

Ved ønske om refusion, må følger vi DIF's klare anbefaling om, at de enkelte foreninger og klubber ikke tilbagebetaler kontingent for perioden, da en tilbagebetaling potentielt vil lukke nogle af vores frivillige klubber. DIF opfordrer derfor til, at DIF-idrætten og vores medlemmer bredt set udviser samfundssind og ansvarlighed og bakker vores mange foreninger, klubber og frivillige op i denne svære tid.  

Eventuelle spørgsmål er i velkomne til at sende til Rikke Johnsen på forening@lystrupsvoemning.dk

De bedste hilsner,
Lystrup Svømning

 

Sådan forholder vi os i svømmehallen

Coronavirus

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 24. februar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 5. april. Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med påskeferien. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X