Håndtering af Coronavirus i svømmehallen

 

Er man særligt udsat for Coronavirus i svømmebadet?

Dansk Svømmebadsteknisk Forening har været i kontakt med Sundhedsstyrelsen for at høre, hvordan svømmehaller skal forholde sig til Coronavirus og den afledte sygdom COVID-19.

Sundhedsstyrelsen oplyser, at personalet i svømmehaller skal følge de officielle udmeldinger om at;

  • Vaske hænder og bruge håndsprit hyppigt
  • Hoste eller nyse i ærmet eller i en engangsklud
  • Begrænse fysisk kontakt og undlad at opholde sig sammen med smittede personer
  • Være omhyggelig med rengøringen
  • Være opmærksom, når man er på steder med tæt kontakt til mange mennesker

VI HAR FOKUS PÅ CORONAVIRUSSEN

Vi tager smittefaren af Coronavirussen meget alvorligt, og følger sundhedsstyrelsens anbefalinger. Her kan du se, hvilke tiltag vi har sat i gang i vores svømmehal, og hvad du som bruger og besøgende bør gøre.


HVAD GØR VI I SVØMMEHALLEN ?

Vi har øget rengøringsfrekvensen og styrket rutinerne i vores svømmehal for at sikre, at du har trygge og rene omgivelser at færdes i. Vi vil rengøre flader, som primært er i kontakt med hænder oftere (f.eks. dørhåndtag).
Der vil derudover blive placeret håndsprit flere steder rundt omkring i svømmehallen.

Alle ansatte som har været i Coronaudsatte områder, vil være i karantæne i en periode på 14 dage efter hjemkomst. 

Er du ikke tryg ved at tage i svømmehallen så tag en slapper derhjemme, gå eller løb en tur udenfor til situationen bliver bedre.

HVAD BØR DU SOM BESØGENDE I SVØMMEHALLEN ?

Hvis du for nyligt har rejst i Corona berørte områder, og derfor er i karantæne – frivilligt eller beordret – beder vi dig om at blive hjemme eller undgå at komme i vores svømmehal i karantæneperiode (ligesom vi gør med vores medarbejdere).

Hvis du føler dig på toppen, vil vi rigtig gerne have besøg af dig! Men husk at være ekstra opmærksom på din hygiejne, som er endnu vigtigere nu.

Føler du dig syg, må du rigtig gerne tage hensyn til andre og blive hjemme, indtil du igen er frisk. Det gælder også uafhængigt at Coronavirussen.

Dette er status for nu og vi vil selvfølgelig opdatere dig i tilfælde af nye ændringer! Tingene ændres hurtigt i disse dage, men du kan være sikker på at vi handler efter de givne retningslinjer som vi får dagligt.

Hvis du har flere spørgsmål så kontakt Rikke Johnsen på forening@lystrupsvoemning.dk

 
X