Secondhand marked

Antal tilmeldte: 42/128 Pris: 0 DKK Lokation:
Lystrup Centervej 102
8520 Lystrup
Dato:
30-10-2022 11:00 - 15:00
Sidste frist for tilmelding:
28-10-2022
Beskrivelse

Secondhand Marked

Søndag den 30. oktober 2020 inviterer Lystrup Svømning både børn og voksne til en super hyggelig shoppingoplevelse til efterårets Secondhand Marked. På markedet vil private sælgere tilbyde alt fra tøj, sko og accessories til legetøj, brugskunst og andre gode loppefund.

Trænger du til at rydde op i garderoben og skufferne? Og skal andre have glæde af de ting, som du ikke længere har brug for? Så book din stand på vores hjemmeside.

Er du derimod bare på jagt efter loppeguld? Så mød op til Lystrup Secondhand Marked søndag den 30. oktober fra 11-15. Der er gratis indgang for alle handlende!

Husk at vælge en/flere stand(e)!

OBS!

Opstilling af din stand / retningslinjer for sælgere 

  • Dørene åbnes kl. 10.00 for alle sælgere, du skal henvende dig ved bordet ved kiosken i hallen, hvorfra du bliver henvist til din nummer, hvor din standplads er forberedt til dig 
    ALLE borde er stillet op på forhåndog der er markeret til tøjstativerne på gulvet. 
    Husk, at hvis du har booket plads til et stativ, så skal du selv medbringe det!
  • Vi har desværre ikke mulighed for at tilbyde dig en stol til din stand, derfor skal du selv medbringe en stol, hvis du har brug for dette. 
  • Det er ikke tilladt at starte salg i boderne starter før markedet åbner kl 11.00 
  • Det er ikke tilladt at lukke boden ned før markedet slutter kl. 15.00

Når du køber en stand er den bindende! Du kan derfor ikke få pengene tilbage for standen. Læs mere på forbrugerstyrrelsen: https://www.forbrug.dk/raad-og-rettigheder/kultur-og-fritid/sport-og-kultur/ 

 

Tilvalg

ValgPris
Du skal godkende følgende betingelser for køb af standplads, før du kan afslutte dit køb. 1) Standen må højst bemandes af to personer. 2) Der må kun sælges secondhand og homemade varer fra standen. 3) Mad og drikke må ikke sælges fra standen.0 DKK
100x100 cm bord 150 DKK
180x76 cm bord200 DKK
Medbragt eget tøjstativ 100 cm150 DKK

Ekstra information

Giv en kort uddybende beskrivelse af de varer, der udbydes til salg fra standen:
Hvis du har kommentarer - f.eks. ønsker din stand placeret ved siden af en bestemt anden stand (vær obs på at vi beskræber os på at opfylde så mange ønsker som muligt)- angiv da her:

Kontakt info

Disse informationer er krævet til at gennemføre online betalinger i henhold til de nye EU regler for sikker online betaling (3D secure). Læs mere omkring dette her.

Pris: 0 DKK