Aktiv sommer

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Aktiv sommer

3. juli 2020 @ 14:30 - 18:30

Aarhus Kommune tilbyder hvert år børn fra 0. til 9. klassetrin at deltage i en lang række professionelt tilrettelagt ferieaktiviteter i skolernes sommerferie. Det er gratis at deltage.

Vi fylder svømmehallen med spændende madrasser, plader, svømmefødder og masser af andet, som er sjovt at svømme og lege med i vandet. Der er livreddere til stede, som hjælper de badende børn og holder øje med sikkerheden. Hyggeligt og sjovt samvær i vandet for alle børn i alderen 6-16 år.

Tidspunkt:14.30 – 18.30
(De sidste lukkes ind kl. 17.30)

Andre oplysninger og forplejning: Der er ingen adgang for voksne i bassinet. Børn som ligger uden for aldersgruppen 6 – 16 år har heller ikke adgang til vandet.

Det er muligt for forældre at vente på svømmehallens balkonafsnit.

Detaljer

Dato:
3. juli 2020
Tidspunkt:
14:30 - 18:30

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X