Vi arbejder på genåbningen, men er stadig lukket

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vi arbejder på genåbningen, men er stadig lukket

8. juni 2020 @ 8:00 - 10. juni 2020 @ 17:00

Selvom vi kan genåbne allerede i morgen, så er der mange restriktioner som skal tages højde for, men som desværre ikke er udarbejdet endnu.
Yderligere, så er Lystrup svømmehal en kommunal svømmehal, hvilket betyder, at vi skal genåbne svømmehallen efter kommunens retningslinjer, som vi stadig afventer. Vi arbejder på højtryk for at give jer mere info om hvordan svømmetræningen fremover skal foregå.

Vi takker for den tålmodighed og opbakning, som vi er blevet mødt med gennem krisen. Følg med i genåbningen på vores Facebook-side, på vores hjemmeside eller i jeres nyhedsbrev.

Detaljer

Start:
8. juni 2020 @ 8:00
Slut:
10. juni 2020 @ 17:00

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X