Vandpolo Åbent Hus

august, 2020

06aug15:3017:30Vandpolo Åbent HusÅben Hus Vandpolo - Gratis vandpolodag for drenge og piger! OBS, tilmeldingen slutter den 5. august.

more

Event Details

Torsdag den 6. august mellem kl. 15.30 og 17.30 holder Lystrup Svømning vandpolo ”Åbent hus” for alle svømmeglade piger og drenge. 

Der er plads til alle uanset om du er en haj til at svømme eller ej, vi har nemlig bælter til rådighed. Det eneste du derfor skal medbringe er dit badetøj, håndklæde og gode humør. Så sørger vi for, at vi får en hyggelig vandpolo-dag.

Tilmelding til dagen skal ske på mail forening@lystrupsvoemning.dk senest onsdag den 5. august. Ved tilmelding skal vi have barnets navn og alder.

Time

(Thursday) 15:30 - 17:30

Comments are closed.

COVID-19 NEDLUKNING

Lystrup Svømning holder sine svømmeaktiviteter lukket lidt endnu.Som udgangspunkt åbnes der for svømmeaktiviteter for børn og unge u. 18 fra d. 21. april og for øvrige fra d. 6. maj med krav om covid-19 pas eller negativ test.For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X