SommerCamps 2020


 

COVID-19 & SommerCamps

Regeringen har nu givet grønt lys til at åbne svømmehaller og gennemføre SommerCamps med op til 500 deltagere. Når vi gennemfører campen vil vi naturligvis følge de retningslinjer fra regeringen, som er nødvendige at overholde i forbindelse med spredning af smitte. Det betyder også, at vi naturligvis forventer, at børn og forældre med tegn på smitte/sygdom bliver hjemme fra SommerCamp.

Hvad skal der ske på campen?

På Sommercampen vil du bl.a. prøve vandboldspil, livredning, sjove vandaktiviteter, Actionsport og svømning. Udover det våde element vil vi også lave landaktiviteter med forskellige konkurrencer og events, stafetter samt vilde lege. 

  • Instruktørerne på Sommercampen er alle instruktører, der arbejder i Lystrup Svømning. De vil give dig til en fantastisk uge fuld af sjove oplevelser og aktiviteter med nye og nuværende venner.

Ny camp – nye aktiviteter

Hvert år er vores camps nye og spændende. Anderledes! I år har vi mange nye, skæve og sjove aktiviteter på tegnebrættet, som vi glæder os til at prøve af med campbørnene!

Skal dit barn være med?

Der er allerede UDSOLGT til SommerCampen i uge 27! Og fuld fart på tilmeldingerne til SommerCampen i uge 32.

Prisen for deltagelse i campen dækker for:

Goodiebag med gaver til hvert barn, SommerCamp T-shirt, diplomer, frugt, løn til instruktører, leje af hal, billeder der bliver taget hver dag af børnene samt masser af overraskelser i løbet af ugen.

Praktisk information om årets SommerCamps

Målgruppen er børn fra årgang 2008 til 2014. Der forudsættes ingen specifikke kvalifikationer for at deltage på campen. De to camps afholdes den første og sidste uge i sommerferien

  • Uge 27 (29. juni - 3. juli 2020)
  • Uge 32 (3. - 7. august 2020)
  • Alle dage kl. 08.30 - 15.00
  • Campen afholdes i Lystrup Svømmehal, klubhus og omgivelser (boldbaner, gymnastiksal, byggelegepladsen, skoven m.m.)

Fortrydelsesret: 
Der er ingen fortrydelsesret. Det betyder, at der ikke kan refunderes penge efter tilmelding  til campen.

Læs mere her om Billetkøb og fortrydelsesret

X