Støt op om Lystrup Svømning – Bliv frivillig

Lystrup Svømning stiller med frivillige i forbindelse med arrangementer som afholdes af foreningen selv, samt til eksterne arrangementer, som fx XTERRA eller NorthSide. Formålet med vores arrangementer og de frivilliges engagement, er at styrke idrætslivet og aktiviteterne i lokalsamfundet, samt at realisere vores nye Svømme- og Aktivitetscenter, som nærmer sig med hastige skridt. Derfor er du som frivillig i Lystrup Svømning med til at bidrage til et attraktivt lokalsamfund!

Lystrup Svømning er en frivillig ledet forening, med stolte værdier og et stærkt fællesskab, og vores ambition er at tilbyde mange forskellige aktivitets- og idrætstilbud til lokalsamfundet. Her kan det bl.a. nævnes, at vi på nuværende tidspunkt er en af de eneste foreninger i Østjylland, der tilbyder vandpolo i alle aldersgrupper, samt anderledes vandaktiviteter for børn i alderen 8-14 år. Vores mål med realiseringen af det nye svømme- og aktivitetscenter er at kunne rumme en endnu bredere målgruppe af svømmere, end vi kan i dag, samt at sikre de bedste rammer for alle vores medlemmer.

Som frivillig ved Lystrup Svømning forpligter man sig ikke til mere end man har lyst til, og det er altid okay at sige fra. Det vigtigste for os er at alle får en god oplevelse. Grundlæggende har vi fire typer af frivilligt arbejde:

  • Sportsarrangementer
  • Musikarrangementer
  • Kulturarrangementer
  • Foreningsarbejde

Uanset hvad du er til, når du melder dig som frivillig, får du en grundig introduktion til opgaven og du vil aldrig stå med et større ansvar end du selv er villig til at tage. Derudover vil vi, så vidt det er muligt, altid prioriterer at holde et fællesmøde før og efter aktiviteten.

Vil du være med på holdet?

Ønsker du at høre mere eller har du lyst til at støtte op om vores projekt, så meld dig som frivillig, ved at skrive en mail til Rikke Johnsen på forening@lystrupsvoemning.dk, hvorefter hun vil tage kontakt til dig, så I sammen kan finde frem til, hvilke opgaver du kunne være interesseret i.


thumbnail_IMG_6706
For mig handler det om at yde en frivillig indsats, lokalt og med et godt sammenhold. Jeg føler, at min indsats gør en forskel!Vi glæder os alle sammen til vores nye svømme- og aktivitetscenter - for os svømmere, giver det mere tid i vandet. Men vi glæder os også til alle de ting, som kommer til at foregå oppe i klubhuset.

Næste event

Jule AquaDisco


Til Jule AquaDisco, har vi brug for frivillige som vil hjælper os med at stille op og tage ned, samt skabe en god atmosfære og udforme optimale rammer for de børn og unge der deltager.
Læs mere om eventet her
00

days


00

hours


00

minutes


00

seconds


COVID-19 GENÅBNING

Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter genåbner fra onsdag d. 21. april for børn og unge under 18 år og for vores SeniorMotions hold for medlemmer over 70 år. For yderligere information om covid-19 restriktioner se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til genåbning af Lystrup Svømnings aktiviteter kan du læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X