Gør en forskel - Bliv frivillig i Lystrup Svømning


Formålet med at samarbejde med frivillige er at styrke idrætslivet og aktiviteterne i lokalsamfundet. Lystrup Svømning er en frivillig ledet forening, hvorfor vores hjælpere til arrangementer, samarbejde med sponsorer og hjælp til aktiviteter altid er frivillige hjælpere.

Vi ønsker at have aktivitets- og idrætstilbud, som har kvalitet og effektivitet, og samtidig en innovativ klub, hvor vi kan udvikle tilbuddene til både børn og voksne, uddanne instruktører og skabe nye mål for udvikling af idræts- og svømmemiljøet.

Vi søger både unge og voksne personer med overskud og lyst til at hjælpe os i forbindelse med arrangementer og ad hoc opgaver.

Som frivillig bestemmer man selv, hvad man vil hjælpe med og hvor ofte. Man er aldrig forpligtet til at hjælpe med mere end man selv har aftalt, og man kan altid sige fra overfor en opgave.

Som frivillig får man en introduktion til de opgaver, som det pågældende arrangement kræver.

 

Kontakt os gerne


Ønsker du at høre mere om at være frivillig hos Lystrup Svømning eller har du interesse i at hjælpe ved et specifikt arrangement, i det udvalg eller som fast frivillig i foreningen, så hører vi gerne fra dig.

Du kan altid henvende dig til Eventkoordinator Simon Lund Knudsen - eventkoordinator@lystrupsvoemning.dk eller til formand Camilla Jørgensen - svoemning@lystrup-if.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

X