AquaDisco Rigtig hyggelig og sjov Discofest i svømmehallen

2. - 7. klasse

Lystrup Svømning tilbyder hver fredag fra kl. 19.15 - 21.00 AquaDisco for 2. - 7. klasse. AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften med dine veninder og venner i svømmehallen, hvor der er fuld knald på musikken, discolyset og masser af sjove aktivitets- og legeredskaber i svømmehallen. Det koster 45 kr. pr. barn at deltage i AquaDisco. Billetprisen betales enten kontant eller med mobilepay i billetlugen inden indgang til svømmehallen.

AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften for fødselsdage eller hyggeaftener for f.eks. sportshold og klassearrangementer. Det er også muligt at booke en fødselsdag i klubhuset inden Aquadisco.

Aqua Disko” er 100% alkoholfri.

OBS! Vi sælger nu 10-turs kort


Hold din børnefødselsdag til AquaDisco

Det er muligt i forbindelse med AquaDisco at holde børnefødselsdage/klassefester/Fester for "sportshold" for børn som er i alderen 8 till 15 år.

Børnefødselsdage/arrangementer på fredage holdes i klubhuset fra kl. 17.00 – 19.15, hvorefter aftenen sluttes af med AquaDisco i svømmehallen fra kl. 19.30 - 20.15.
Du kan læse mere om booking og afholdelse af børnefødselsdage her.

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X