AquaDisco Rigtig hyggelig og sjov Discofest i svømmehallen

2. - 8. klasse

Lystrup Svømning tilbyder hver fredag fra kl. 19.15 - 21.00 AquaDisco for 2. - 8. klasse. AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften med dine veninder og venner i svømmehallen, hvor der er fuld knald på musikken, discolyset og masser af sjove aktivitets- og legeredskaber i svømmehallen. Det koster 45 kr. pr. barn at deltage i AquaDisco. Billetprisen betales enten kontant eller med mobilepay i billetlugen inden indgang til svømmehallen.

En sjov og anderledes fredag aften

AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften for fødselsdage eller hyggeaftener for f.eks. sportshold og klassearrangementer. Det er også muligt at booke en fødselsdag i klubhuset inden Aquadisco.

Aqua Disko er 100% alkoholfri.

 

Skriv til os på forhånd og sikre dig en plads

Grundet stor efterspørgsel og mange forhåndsreserveringer til Aqua Disco bedes alle, der ønsker at deltage skrive os en mail på cj@lystrupsvoemning.dk således vi kan sikre der vil være plads til alle. Man kan stadig møde op på dagen men her kan vi ikke garantere plads til arrangementet. 

OBS! Vi sælger nu 10-turs kort til 400 kr.


Hold din børnefødselsdag til AquaDisco

Det er muligt i forbindelse med AquaDisco at holde børnefødselsdage/klassefester/Fester for "sportshold" for børn som er i alderen 8 till 15 år.

Børnefødselsdage/arrangementer på fredage holdes i lokaler og fællesrum på Lystrup Skole fra kl. 17.00 – 19.15, hvorefter aftenen sluttes af med AquaDisco i svømmehallen fra kl. 19.30 - 20.15.
Du kan læse mere om booking og afholdelse af børnefødselsdage her.

X