AquaDisco Rigtig hyggelig og sjov Discofest i svømmehallen

2. - 7. klasse

Lystrup Svømning tilbyder hver fredag fra kl. 19.15 - 21.00 AquaDisco for 2. - 7. klasse. AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften med dine veninder og venner i svømmehallen, hvor der er fuld knald på musikken, discolyset og masser af sjove aktivitets- og legeredskaber i svømmehallen. Det koster 45 kr. pr. barn at deltage i AquaDisco. Billetprisen betales enten kontant eller med mobilepay i billetlugen inden indgang til svømmehallen.

AquaDisco giver dig de bedste muligheder for en sjov og anderledes fredag aften for fødselsdage eller hyggeaftener for f.eks. sportshold og klassearrangementer. Det er også muligt at booke en fødselsdag i klubhuset inden Aquadisco.

Aqua Disko” er 100% alkoholfri.

OBS! Vi sælger nu 10-turs kort


Hold din børnefødselsdag til AquaDisco

Det er muligt i forbindelse med AquaDisco at holde børnefødselsdage/klassefester/Fester for "sportshold" for børn som er i alderen 8 till 15 år.

Børnefødselsdage/arrangementer på fredage holdes i klubhuset fra kl. 17.00 – 19.15, hvorefter aftenen sluttes af med AquaDisco i svømmehallen fra kl. 19.30 - 20.15.
Du kan læse mere om booking og afholdelse af børnefødselsdage her.

COVID-19 GENÅBNING

Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter genåbner fra onsdag d. 21. april for børn og unge under 18 år og for vores SeniorMotions hold for medlemmer over 70 år. For yderligere information om covid-19 restriktioner se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til genåbning af Lystrup Svømnings aktiviteter kan du læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X