AquaFitness 15+


Træningstilbud forskellige niveauer

AquaFitness er træningsformer, hvor alle kan være med. Vi tilbyder AquaFitnesshold med tre forskellige træningsintensiteter, som på hver sit niveau giver dig effektiv og fysisk træning til motiverende musik.

Fitness i vand giver dig den bedste form for motion, idet vandet yder modstand i alle bevægelser og har samme effekt som benhård muskeltræning, der styrker og former hele kroppen.

Med Aquafitness oplever du dynamisk undervisning, der vil give dig fornyet energi.


"Go Morn" Fitness

Fra 15 år

”Go Morn” Fitness giver dig en god start på dagen, uanset om du er vant til træning, er nybegynder eller om du har behov for genoptræning. Holdet er derfor for dig, som gerne vil motionere og træne på et energifuldt, socialt og sjovt AquaFitness motionshold.  Træningen på holdet er bygget op omkring forskellige øvelser, hvor puls, styrke og balance er i fokus.

Øvelserne vil på en god måde give dig motion og træning af hele din krop og samtidig give dig et smil på læberne ved at opleve glæden ved bevægelse i vand. Du vil uanset din kropsbygning og vægt kunne motionere i vandet uden at overbelaste muskler og led, da vandets opdrift gør kroppen lettere og friere. Øvelserne på ”Go Morn Fitness” kan du lave i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.


Tilmeld

Aktuel Pris

kr. 1.465

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
"Go Morn" Fitness tilbydes 1 gang om ugen: Torsdag kl. 08.45 - 09.30

AquaFitness Energy

Fra 15 år

AquaFitness Energy vil du få en varieret træning med simple øvelser, som vil udfordre din kondition og styrke. På Energy har du god mulighed for at tilpasse træningen efter dit personlige niveau, tempo og intensitet. Du kan hermed selv sætte personlige resultater og udfordre disse ved at øge intensitet og tempo i din træning.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 1.465

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
AquaFitness Energy tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 19.30 - 20.15

AquaFitness Effect

Fra 15 år

AquaFitness Effect er intens træning i vandet, hvor du motiveres til at udfordre din kondition og styrke fra start til slut. Træningen vil være alsidig og varieret og bestå af hårde og effektive puls- og styrke øvelser. Der er fokus på, at du i højere grad yder dit optimale til hver træning. Målet er, at du i løbet af sæsonen arbejder med at forbedre dine resultater.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 1.465

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.465 kr.
AquaFitness Effect tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 20.15 - 21.00

X