AquaFitness 15+


Træningstilbud forskellige niveauer

AquaFitness er træningsformer, hvor alle kan være med. Vi tilbyder AquaFitnesshold med tre forskellige træningsintensiteter, som på hver sit niveau giver dig effektiv og fysisk træning til motiverende musik.

Fitness i vand giver dig den bedste form for motion, idet vandet yder modstand i alle bevægelser og har samme effekt som benhård muskeltræning, der styrker og former hele kroppen.

Med Aquafitness oplever du dynamisk undervisning, der vil give dig fornyet energi.


AquaFitness Base

Fra 15 år

AquaFitness Base er ideel til dig, der søger en skånsom træningsform af kroppens muskelgrupper. I vandet kan du træne og bevæge dig uden at overbelaste kroppens muskler og led, hvilket betyder, at dette hold er perfekt for trænings uvante, overvægtige eller personer med skader. Træningen tager udgangspunkt i simple alsidige øvelser, som du kan følge i eget tempo og øge intensiteten i takt med at din kondition og styrke forbedres.


Tilmeld

Aktuel Pris

kr. 1.425

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.425 kr.
AquaFitness Base tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 21.00 - 21.45

AquaFitness Energy

Fra 15 år

AquaFitness Energy vil du få en varieret træning med simple øvelser, som vil udfordre din kondition og styrke. På Energy har du god mulighed for at tilpasse træningen efter dit personlige niveau, tempo og intensitet. Du kan hermed selv sætte personlige resultater og udfordre disse ved at øge intensitet og tempo i din træning.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 1.425

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.425 kr.
AquaFitness Energy tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 19.30 - 20.15

AquaFitness Effect

Fra 15 år

AquaFitness Effect er intens træning i vandet, hvor du motiveres til at udfordre din kondition og styrke fra start til slut. Træningen vil være alsidig og varieret og bestå af hårde og effektive puls- og styrke øvelser. Der er fokus på, at du i højere grad yder dit optimale til hver træning. Målet er, at du i løbet af sæsonen arbejder med at forbedre dine resultater.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 1.425

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.425 kr.
AquaFitness Effect tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 20.15 - 21.00

X