ActionSport 8 – 14 år

I undervisningen lægger vi vægt på

 • At deltagerne på holdene inddrages og lyttes til i undervisningen
 • At svømmetilbuddene er attraktive og udvikles med tiden
 • At vi inddrage bl.a. Ipads i undervisningen, så vi tager teknologien med ind i svømmehallen
 • At vores tilbud er attraktive, lærerige og fulde af Action
 • Ved tilmelding til hold på denne side, kan alle tilmeldingslink (røde bokse) bruges. Det betyder, at du i samme tilmelding kan tilmelde til alle ActionSport samt Børne- og Ungdomshold og tilmelde flere børn
 • Spørgsmål om valg af hold: cj@lystrupsvoemning.dk / 26 70 97 03 eller 29 24 48 02

ActionSport Girls

9 - 14 år

ActionSport Girls er for vand og musikglade piger i alderen 9 - 14 år, som ønsker at prøve udfordrende og sjove vandaktiviteter. Vi skruer op for musikken og sætter bevægelse på den nye musik, som pigerne selv er med til at vælge ud fra, hvad de lytter til og hvem deres idoler er. Pigerne kommer blandt andet til at prøve AquaFitness og dans i vandet, svømning med havfruehaler, synkronsvømning/ballet i vandet. Derudover vil pigerne prøve aktiviteter og konkurrencer, lave musikvideoer, hvor de sammen med venner får super gode og sjove oplevelser i vandet.


Tilmeld Besøg os på Facebook

Aktuel pris

kr.1.510

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.510 kr.
ActionSport Girls tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 18.00 - 18.45

ActionSport Rescue Kids

8 - 13 år

ActionSport Rescue Kids er et hold for vandglade børn og unge i alderen 8-13 år. Børnene undervises i svømning med fokus på udfordrende og sjov træning med udgangspunkt i de færdigheder, som en livredder og/eller kystlivredder skal beherske. Som børne-livredder vil børnene blive undervist/trænet af en instruktør, der er uddannet instruktør og kystlivredder. Undervisningen tager udgangspunkt i scenarier fra den daglige livredders arbejde i svømmehallen og ved stranden. Børnene vil blive udfordret både på land og i vand gennem opgaver, dykning og redningsarbejde, hvor de skal lære både individuelt og i samarbejde at redde hinanden, yde førstehjælp samt sikre sig selv og andre i og omkring vandet.


Tilmeld Besøg os på Facebook

Aktuel pris

kr.1.510

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.510 kr.
ActionSport Rescue Kids tilbydes 1 gang om ugen: Onsdag kl. 17.30 - 18.15

ActionSport Challenge

9 - 14 år

ActionSport Challenge er for vandglade større børn og teenagere, som ønsker udfordrende og konkurrenceprægede aktiviteter i og under vandet. Under vandet undervises og eksperimenteres med forskellige discipliner inden for undervandssport såsom undervandsrugby, sportsdykning, finne- og monosvømning samt leg med Ipads. Ipads i svømmehallen giver teknologien nye spændende muligheder, da vi både fra bassinkanten og i vandet vil bruge YouTube, Facebook, billeder og online aktiviteter i træningen.


Tilmeld Besøg os på Facebook

Aktuel pris

kr.1.510

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 1.510 kr.
ActionSport Challenge tilbydes 1 gang om ugen: Torsdag kl. 17.45 - 18.30

ActionSport TRI

8 - 14 år ActionSport TRI er for børn, som ønsker at prøve kræfter med triatlon bestående af de 3 discipliner: Svømning – cykling og løb. På holdet er der masser af action og stor variation i træningen, så den enkelte deltager imødekommes og udfordres, uanset svømmeniveau. Der er fokus på at lære de enkelte discipliner og skiftene mellem disse på en sjov og lærerig måde. For at deltage i ActionSport TRI forventes personligt udstyr i form af egen cykel, cykelhjelm, tøj/badetøj og løbesko. Mod egenbetaling kan træningen suppleres med deltagelse i relevante events, for dem af holdets deltagere, der har interesse i dette.


Tilmeld Besøg os på Facebook

Aktuel pris

kr. 2.460

  + gebyr
 • Pris for fuld sæson:
 • 2.460 kr.
ActionSport TRI tilbydes med 3 træningspas om ugen : Løb/Cykling Onsdag kl. 16.30 - 17.15 / Svømning Onsdag kl. 17.30 - 18.15 / Svømning Fredag kl. 18.30 - 19.15

X