Fra vandskræk til vandglæde

Til dig, som ikke er glad for at svømme..

... men ønsker at finde glæden ved dette element – både i svømmehaller og ved havet.

Deltagere på dette hold kan være utrygge ved ophold i vand, utrygge ved ikke at kunne bunde eller angst bare ved at tanken om at bevæge sig i vand.Hele bassinet i Lystrup Svømmehal er til rådighed, hvorfor undervisningen udvikles fra lavt til dybt vand alt efter, hvor du er henne i forløbet. Instruktørerne på holdet tager udgangspunkt i hver enkelt deltager. Undervisningen foregår derfor individuelt eller i små grupper.

Har du behov for en dialog og snak, inden du starter på holdet, er du velkommen til at kontakte os. Alle der starter ved sæsonstart vil blive inviteret til et opstartsmøde. Starter du midt i sæsonen, vil den indledende snak typisk foregå telefonisk.

Vi anbefaler alle, der starter på dette hold at anskaffe sig et par svømmebriller, da brug af svømmebriller gør det nemmere at orientere sig i vandet. Har du langt hår, så anbefaler vi dig også at bruge badehætte, så dit hår ikke kommer i øjnene eller genere dig på anden vis.

Spørgsmål om holdet inden tilmelding: Mail: cj@lystrupsvoemning.dk

/ 26 70 97 03 eller 20 47 48 01


Fra vandskræk til vandglæde

På holdet undervises i grundlæggende tilvænningsøvelser. Når disse færdigheder besiddes, vil der være mere traditionel svømmeundervisning ud fra den enkeltes niveau.

Instruktørerne er med i vandet, så undervisningen kan foregå individuel eller i små grupper.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 605

    + gebyr
  • Pris for fuld sæson:
  • 1.625 kr.
Fra vandskræk til vandglæde tilbydes 1 gang om ugen: onsdag kl. 19.45 - 20.30

   

OBS!!

Hjemmesiden er under ombygning.

Holdtilmelding åbner for SFO hold d.19/5 alle andre hold bliver der åbnet for d 22/5.

Holler Box
X