JETTE TORP – JULEKONCERTEN

Lystrup Svømning vil bringe den ægte julestemning frem i Lystrup, hvor du vil opleve den idylliske stemning, julemusik og duften af æbleskiver.

Vi står derfor i spidsen for årets julekoncert, som bliver spillet af Jette Torp Trio! Koncerten finder sted Søndag den 20. december.

 Billepriser:

  • Barn (2 år – 14 år) : 110 kr.
  • Voksen (15 år til 59 år): 150 kr.
  • Senior (60+): 130 kr.

For børn under 2 år: Der er gratis entré, men barnet SKAL sidde på skødet af en forældre. I tilfælde af, at barnet skal have sin egen stol, kræves en børnebillet for barnet.

Caféen vil være åben under hele arrangementet, hvor vi tilbyder salg af æbleskiver, drikkevarer, snacks, mm.

Køb billetter her

110 - 150DKK

  • Billetpris er excl. billetgebyr
  • Dørene åbnes kl. 16:00 - Koncerten begynder kl. 17:00

Med afsæt i CD’en JUL fra 2018 spiller trioen klassiske julesalmer, engelske og amerikanske Christmas Carols samt danske og nordiske julesange akkompagneret af guitar, cello, fløjte, sopransaxofon og smukt kor.


Fællessang med publikum er en naturlig del af koncerten, som også indeholder nyere julesange, heriblandt Jette Torps egen ”Julen er tilbage igen”.

 

Julen er mange ting. Den er selvfølgelig hygge, glæde, nærhed og fællesskab, men for mange af os minder julen os måske også om det, der var engang og vækker minder, sorg og savn ekstra stærkt til live i højtiden. Den del vil jeg også gerne berøre på mine julekoncerter,” siger Jette Torp.

Med sig har Jette to eftertragtede musikere – Live Johansson turnerer i år bl.a. med Mads Langer, Søren Huss og Bent Fabricius Bjerre, mens Jan Kaspersen rejser landet rundt med Rasmus Bjergs John Mogensen-koncert.    

 Arrangørerne sagde bl.a.:

….Tak herfra for en meget hyggelig aften. Celloen gav en blød varm tone som akkompagnementtil deres guitarer og klingede vildt godt sammen med deres stemmer. Jeg har ikke hørt andet end begejstrede udtalelser fra alle.

Grete Høj, Hornsyld/Bjerre Kirke

….Det var en dejlig, smuk og også rørende koncert! Masser af ros herfra – og fra publikummerne.

Helle Jørgensen, Musikchef, STUBhuset

…Koncerten var fantastisk og publikum kom i den julestemning de kom efter. I to timer blev vi forkælet med smukke og klassiske julesange. Ingen tvivl om at Jette Torp, Jan Kaspersen og Live Johansson nød at stå på scenen og spille.

Jeanette Dahl Pedersen, Centerdirektør, Taastrup Kulturcenter

Medvirkende:

Jette Torp: vokal & guitar

Jan Kaspersen: guitar, saxofon, kor og fløjte

Live Johansson: cello

Program - Søndag den 20. december

16.00 - Dørene åbner

17.00 - Koncerten begynder

Første del af koncerten begynder.

17.40 - Pause

Tid til forplejning, toiletbesøg, samt frisk luft.

18.00 - Koncerten begynder

Sidste del af koncerten begynder.

18.40 - Farvel og tak

Koncerten slutter

Fortrydelsesret i forbindelse med Corona:

I tilfælde af, at arrangementet udskydes, så tilbyder vi at overføre billetten til den nye dato for arrangementet. Herefter, kan man ved henvendelse til forening@lystrupsvoemning.dk få refunderet det købte antal billetter.

Skulle det blive aktuelt at arrangementet udskydes, så vil alle deltagere modtage information vedrørende muligheder for refundering samt overflytning af billetter.

X