Kristian Bech foredrag d. 30. september

Kristian Bech - Som sunket i jorden

Foredrag i Lystrup, i det nordlige Aarhus, med tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech om jagten på de forsvundne danskere

Køb din billet her

145DKK

 • Billetpriserne er excl. gebyr
 • Dørene åbner kl. 18:45
 • Et tankevækkende og livsbekræftende foredrag om de forsvundne danskere

 • En underholdende og ærlig foredragsholder, der også fortæller om sine egne følelser og oplevelser

 • Et kig ind bag kulissen på det mest sete dokumentarprogram på TV2 de seneste 10 år

Torsdag d. 30. september

 • 18:45 - 21:00

Om Kristian Bech

Tv-vært og tidligere politiassistent Kristian Bech giver i sit foredrag, dig en helt unik mulighed for at komme bag om hans politi- og tv-arbejde. Kristian Bech fortæller åbent og ærligt om sin tid i politiet, om de mange udfordringer, om sammenhold, underretninger og tvivl, som både fulgte ham i politiet, men også på tv-skærmen. 

Kristian Bech er kendt for sin rolle som tv-vært på TV2 velkendte kriminalmagasin Station 2. Derudover har han også været vært på Bech og de ekstreme aktivister, Da far forsvandt, Eftersøgt og Som sunket i jorden, der havde over 1.000.000 seere og som dette foredrag også tager udgangspunkt i.

Om “Som sunket i jorden”

Hvert år forsvinder mellem 700-800 danskere – heldigvis dukker langt de fleste op igen. Men hvordan finder man frem til dem, der ikke selv vinder hjem og som har været forsvundet i årevis? Kan familierne blive de samme igen når de genforenes? 

Dette kan du finde svar på i seer-succesen Som sunket i jorden – der havde præmier på TV2 d. 6. januar 2020, hvor over 1 million seere så med.   

I foredraget fortæller Kristian Bech om tilblivelsen af programmet, research arbejdet optil og udfordringerne og riskoen ved at rejse verden rundt i jagten på svar. Samtidig fortæller Kristian om de følelsesmæssige op- og nedture, der er når man begiver sig ud på uvis grund, for både de medvirkende og ham selv.

Vi synes, at det var et spændende foredrag med mange sjove episoder og samtidigt nogle seriøse indslag. Det var rigtig godt

Henny Jensen Skave Borgerforening

Praktiske informationer og dagens program

 • Dørene åbner kl. 18:45, og foredraget starter kl. 19:00
 • Foredraget varer frem til 21:00 - der vil være indlagt pauser
 • Der er tid og plads til spørgsmål når foredraget er slut
 • Foredraget er i Lystrup Skoles kantine
 • Der vil være salg af drikkevare og snacks til foredraget

Vigtige informationer i forbindelse med corona:

Vi følger fra Lystrup Svømnings side den aktuelle Covid-19 situation tæt. De nuværende retningslinjer tillader os at afholde foredraget på det planlagte tidspunkt, hvis publikummet i overvejende grad er siddende under arrangementet. Derudover vil vi også sikre at de gældende afstandskrav og arealkrav overholdes, således du trygt kan komme til julekoncert. 

Fortrydelsesret i forbindelse med corona:

I tilfælde af, at arrangementet udskydes, så tilbyder vi at overføre billetten til den nye dato for arrangementet. Herefter, kan man ved henvendelse til forening@lystrupsvoemning.dk få refunderet det købte antal billetter.

Skulle det blive aktuelt at arrangementet udskydes, så vil alle deltagere modtage information vedrørende muligheder for refundering samt overflytning af billetter.

Der er normalt ingen fortrydelsesret, hvilket betyder at vi ikke yder refusion ved andre tilfælde end ved udskydning af arrangementet grundet COVID-19.

Læs mere omkring billetkøb her

X