Specialhold til småbørn/børn og teenagere med og uden personlig ledsager

”At have et særligt behov” er børn og teenagere, som er usikre, psykisk sårbare, har motoriske udfordringer, overvægtsproblemer, ADHD eller andre særlige behov.

Undervisningen er tilrettelagt, så det enkelte barn imødekommes og udfordres. Der er færre deltagere og flere undervisere på de enkelte hold, så der er god tid og plads til individuel hjælp. Vi tillægger det stor værdi, at underviserne fordeler sig mellem børnene og skaber gode relationer mellem sig selv og børnene. Vi ønsker at imødekomme jeres barn bedst muligt og har derfor brug for en gensidig dialog med forældre inden opstart på holdet.

Vi beder jer derfor i forbindelse med tilmelding til holdet at kontakte Aktivitetsudvikler Thor Birkholm. Mobil: 21 29 48 01 Mail: sport@lystrupsvoemning.dk.

 

Børn og teenagere uden personlig ledsager

Vi tilbyder forskellige hold til børn og teenagere, der svømmer uden personlig ledsager. Holdene er opdelt efter alder, men er I i tvivl om hvilket hold der passer, må I meget gerne skrive til ovenstående mail. De tre hold er:

I undervisningen lægger vi vægt på, at:

 

Søstjerner 4-7 år

Søstjerner er for de yngste børn, og foregår i vores varmtvandsbassin. Det tilbydes to gange om ugen:

Pris: 1.975 kr.

 

Blæksprutter 8-12 år

Blæksprutter er for de mellemste børn og unge, der svømmer uden ledsager. Holdet foregår i vores 25-meter bassin, og tilbydes på følgende tidspunkter:

Pris: 1.775 kr.

 

Hajer 13-18 år

Hajer er for de ældste børn og unge, der svømmer uden personlig ledsager. Det foregår også i 25-meter bassinet, og tilbydes på følgende tidspunkt:

Pris: 1.775 kr.

 

Børn/teenagere med personlig ledsager

Vi har også hold, som er målrettet børn som har behov for at have en personlig hjælper/ledsager med i vandet. Disse hold undervises med udgangspunkt i Halliwick-metoden og har primært fokus på at gøre tiden i vandet så god som mulig så barnet glæder sig til at komme til svømning. Her er holdene også inddelt efter alder:

Vi har følgende faciliteter i svømmehal og omklædning til at lette oplevelsen for jer:

 

Søanemoner 6-9 år

Søanemoner er for yngre børn, der har behov for at have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, og det tilbydes to gange om ugen på disse tidspunkter:

Pris: 3.100 kr.

 

Krabber 9-13 år

Krabbe-holdet er for de mellemste børn og unge, som har behov for at have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsassin, og tilbydes følgende dage om ugen:

Pris: 3.100 kr.

 

Hummere 13-20 år

Hummere er for de største børn og unge, der skal have en personlig ledsager med i vandet. Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, og tilbydes en enkelt gang om ugen:

Pris: 3.100 kr.

 

For tidligt fødte og særlige behov (småbørnssvømning)

Gopler er for mindre børn i alderen 1-6 år med en psykisk eller fysisk funktionsnedsættelse eller er for tidligt fødte og som heraf har senfølger. Holdets instruktører er uddannede svømme- instruktører og har efterfølgende taget relevant uddannelse, og undervisningen vil derfor i høj grad tage højde for deltagernes motoriske og sanselige udfordringer. Det varme vand giver de optimale forhold for undervisningen, hvor barnet gennem trygge rammer bliver introduceret for svømning i et individuelt tempo, således at barnets møde med vandet bliver en tryg og positiv oplevelse.

På vores "Gopler-hold" er der altid 1 forælder med i vandet, og undervisningen foregår i varmtvandsbassinet. 

 

Små gopler 1-4 år

Små gopler tilbydes to gange om ugen på disse tidspunkter:

Pris: 2.700 kr.

 

Store gopler 3,5-6 år

Store gopler tilbydes en enkelt gang om ugen:

Pris: 2.700 kr.

 

Adgangsgivende armbånd

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Holdet starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter. 

 

Kontakt

Ved spørgsmål eller andet så kontakt: Luna Andersen på aktiv@lystrupsvoemning.dk eller tlf. 20 47 48 01