Funktionel træning i vand

 

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter har forskellige funktionelle holdtilbud, der styrker både krop og sind. Det kan være alt for AquaYoga og AquaPilates til cirkel- og genoptræning i og omkring bassinet.

Gå til:

 

Adgangsgivende armbånd

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter. Pris: 150 kr.

 

Holdene starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

 

StationsTræning

På Stationstræning får du muligheden for at prøve kræfter med vores nye træningsstationer, der er placeret i og omkring varmtvandsbassinet.

Træningen centreres især ved de syv stationer, og omfatter både styrke- og konditionstræning, hvor vi fokuserer på at ramme alle kroppens store muskelgrupper.

Holdet er særligt velegnet til dig med ledsmerter eller tidligere skader, der godt kunne tænke sig en blød opstart efter en længere periode uden bevægelse og træning. 

StationsTræning foregår i varmtvandsbassinet.

Pris: 1.945 kr.

Stationstræning tilbydes 4 gange i løbet af ugen på følgense tidspunkter:

Ved at klikke på et af tidspunkterne kan du komme direkte til tilmeldingen.

 

AquaCross Circle

AquaCross Circle er en cirkeltræningsform i vand og på land, som tager inspiration fra CrossFit, HIIT-træning og klassisk cirkeltræning. AquaCross Circle er effektivt og tidsbesparende og henvender sig til dig, som gerne vil forbedre både din kondition og din styrke.

Til AquaCross Circle træner vi i intervaller med øvelser som både styrke muskulaturen og forbedrer konditio- nen. Hver træning er sammensat så vi kommer hele kroppens muskulatur rundt og samtidig får pulsen op. AquaCross Circle er det optimale hold for dig, som gerne vil have en effektiv, tidsbesparende og alsidig træning.

AquaCross Circle foregår i 25-meter bassinet.

Pris: 1.745 kr.

AquaCross Circle tilbydes hver onsdag fra 19.00-19.45, og du kan tilmelde dig her.

 

AquaYoga

AquaYoga er yoga tilpasset i vandet. I det varme vand vil du være i stand til at strække kroppen optimalt igennem, samtidig med at du får styrket dine muskler, din balance og din koordination. Alt sammen gennem øvelser, der også er skånsomme for dine led.

Igennem vejrtræknings- og mindfulnessøvelser samt yogastræk vil du berolige dit nervesystem og lægge tankemylder og bekymringer på hylden for en stund. Efter hver træningsgang vil du opleve fornyet ro og mere overskud til at håndtere hverdagens udfordringer. Som supplement til træningen benyttes der SuP-boards, der udvider yogaens balanceelement.

AquaYoga foregår i varmtvandsbassinet.

Pris: 1.945 kr.

Vi tilbyder AquaYoga to gange om ugen på disse tidspunkter:

AquaPilates

AquaPilates er et unikt træningstilbud til dig, der ønsker at styrke din kernemuskulatur og tydeliggøre dine kropslinjer. Pilates er en effektiv træningsform med særligt fokus på de små muskelgrupper, der giver dig en stærk og smidig krop, og som kan være med til at forbedre din kropsholdning.

Træningen i det varme vand giver god mulighed for rolige og kontrollerede bevægelse, og vil samtidigt være skånsom mod dine led og behandle og forbygge skader. Du vil både lave øvelser i det varme vand og på SuP-boards i bassinet, der yderligere udfordrer din balance.

AquaPilates foregår i varmtvandsbassinet.

Pris: 1.945 kr.

AquaPilates tilbydes hver mandag fra kl. 19.15-20.00, og du kan tilmelde dig her.