Den Store Svømmedag

 Søndag d. 9. oktober 2022 

 

Hvad er Den Store Svømmedag 

 

Danmark Svøm Langt, som er Danmarks største landsdækkende svømmebegivenhed, er et breddetræfs arrangement, hvis primære formål, det er, at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i det lokale bassin til en gratis svømmetur


Derfor er det også Lystrup Svømnings håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Lystrup Svømmehal i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter søndag, den 9. oktober i tidsrummet 10.00 - 16.00 og nyde en sjov stund i samvær med hallens øvrige besøgende. Alle er velkomne: unge som ældre, store som små og det kræver ikke specielle svømmefærdigheder at være med. Sidste år var vores yngste deltager 7 måneder, mens ældste deltager var 79 år. Så kan du flyde, sprælle, dykke, svømme, kan du med glæde sammen med familien, venner og veninder deltage i arrangementet.


Alle der har deltaget med mere end 25 m. belønnes med et diplom, gratis popcorn, frugt og saftevand, kaffe/te.

 

Lystrup Svømning med for 25. gang

 

På dagen svømmes der i samme tidsrum i 30 svømmehaller fordelt over hele landet. Disse steder dystes der således om de attraktive præmier til de 3 bedste klubber (læs mere på www.svoem.org).
Det er 25 gang, at Lystrup Svømning er med i dette efterhånden traditionsrige svømmestævne. Tidligere har vi præsteret at opnå en 3. plads i kampen om flest svømmere i vandet.