Holdoversigt & Medlemskab

Velkommen til Lystrup Svømning

 

Holdoversigt sæson 2021/2022

 

NB!
Har du spørgsmål til valg af hold, venteliste eller andet, så er du velkommen til at sende os en mail med dine spørgsmål
Mail: cj@lystrupsvoemning.dk

 

Retningslinjer for Medlemsskab

Du finder i oversigten nedenfor retningslinjer for medlemsskab og kontingent samt svar på ofte stillede spørgsmål.

Inden I starter til svømning beder vi jer læse vores vejledning/retningslinjer for ophold i svømmehallen.

Søger du svar på, hvordan ud får eller betaler med Fritidspas fra Aarhus Kommune, så kan du også nederst på denne side finde svar på dette.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du nederst på denne side ikke kan finde det svar, som du søger her.

Vi ønsker dig god fornøjelse med svømningen.

Lystrup Svømnings Privatlivspolitik

Grundet skærpede krav fra EU vedrørende behandling af personfølsomme data
(Persondataforordningen) har vi hos Lystrup Svømning udarbejdet en Privatlivspolitik,
der kortlægger, hvilke personfølsomme data, som vi behandler i foreningen samt vores formål med
at indsamle disse data. Privatlivspolitikken for Lystrup Svømning indeholder desuden en beskrivelse af,
hvordan vi opbevarer oplysningerne samt, hvornår vi sletter dem.


Download Lystrup Svømnings Privatlivspolitik her

 

 

Hvordan tilmelder jeg mig et hold?
Tilmelding finder sted online via denne hjemmeside. Du finder øverst på denne side de forskellige kategorier for valg af hold.

Det er muligt ved onlinetilmeldingen at tilmelde flere personer ad gangen inden for samme kategori. Vi beder dig altid benytte dig af korrekt data for svømmeren, så vi har navn og kontaktoplysninger på den/de, der skal i vandet.

Du kan i onlinesystemet reservere plads på et hold i 20 min., hvorefter din plads falder bort, såfremt du ikke går til betalingmodulet.

 

Hvordan vælger jeg det rigtige hold?
Vi rådgiver dig til at søge vejledning om det hold, som dit barn eller du selv skal indmeldes på, da den rigtige start også giver den bedste svømmeoplevelse. Du bedes derfor læse beskrivelserne af holdene igennem, inden du vælger hold.

Er du i tvivl om valg af hold, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Du finder kontaktoplysningerne øverst på hver side, hvor du tilmelder holdene.

Vi skal ved tilmelding bruge følgende informationer på hvert medlem: Fulde navn, fødselsdag, adresse, tlf/mobil, mailadresse.

Ved forældre/barn hold skal vi også have forældrenes navne + fødselsdato.

Specielt ved tilmelding til baby- og småbørnshold: Navn + fødselsdag på begge forældre skal oplyses.

Specielt ved tilmelding til familiesvømning: Navn + fødselsdag på alle i husstanden skal oplyses.

 

Hvordan ved jeg, om min tilmelding er gennemført og jeg er kommet på det ønskede hold?
Efter endt tilmelding og betaling i vores onlinesystem, får du tilsendt en email, som indeholder din kvittering for betaling samt medlemskort til den eller de tilmeldte svømmere.

Medlemskortet skal medbringes hver gang til svømning og afleveres i svømmehallens billetkontor for registrering og udlevering af en nøgle til skab i omklædningsrummet.

 

Betaler jeg for en hel sæson, når jeg ikke starter ved sæsonstart?
Vi nedsætter vores kontingent fra 15. oktober og løbende frem til d. 1. maj.

Fra 1. maj er det ikke længere muligt at tilmelde sig indeværende sæson (Dette gælder for alle hold undtaget TRI svømning og Aquafitness for gravide, her er tilmelding stadig åben).

Vi henviser derfor nye svømmere, som ønsker at starte til svømning efter 1. maj at de frem til sommerferien svømmer ved offentlig svømning eller benytte sig af vores 10 turs kort for motionssvømning. Det er selvfølgelig også muligt at tilmelde sig et hold i den efterfølgende sæson. Information om tilmelding til næste sæson findes på hjemmesiden fra sidst i april måned.

 

Gives der gratis prøvetimer?
Da det for os er vigtigt at have kontrol over hvem og hvor mange svømmere, som vi har i vandet på hvert svømmehold. Derfor tilbyder vi ikke gratis prøvetimer.

Derfor skal du være tilmeldt et hold for at deltage i undervisningen.

Dog ydes der den service, at du senest efter mulige anden gang har mulighed for at fortryde dit medlemsskab og kan få refunderet kontingentet fratrukket et administrationsgebyr på kr. 150 pr. medlemskab. Se punktet med retningslinjer for fortrydelse af kontingent for nærmere information om dette.

 

Kan jeg fortryde min tilmelding og få kontingentpenge retur?
Det er muligt at afmelde sig et svømmehold, og efter 2 svømme gange få dit kontingent retur fratrukket et administrationsgebyr på 150 kr. Når der er gået mere end 3 gange, kan du altså ikke få penge retur - har du haft mulighed for at deltage på et hold 2 gange, så har du 7 dage til at udmelde dig skriftligt på til svoemning@lystrup-if.dk. Ved udmeldelse bedes du sende os et kontonummer til at refundere beløbet.

Medlemskabet følger sæsonen, hvorfor kontingentet eller dele af kontingentet ikke udbetales, når ovenstående retningslinjer er passeret - beregnet efter datoen for købt medlemskab. Det vil sige, at hold, der undervises flere gange på en uge tæller pr. mulige fremmøde gang.

Det er ikke muligt at ombytte et medlemsskab til et 10-turs kort.

Ved deltagelse på AquaFitness for Gravide er det ikke muligt at få kontingentet eller dele af det retur, når man har taget sit medlemsskab i brug

Kontingentet er personligt og kan derfor ikke overdrages eller sælges til anden part.

Udmeldelse skal ske skriftligt på mail til cj@lystrupsvoemning.dk eller pr@lystrupsvoemning.dk

 

Hvad hvis jeg mister mit medlemskort?
Da dit medlemskort er sendt til din mail, så kan du altid printe et nyt medlemskort ud. Medlemskortet er personlig og har en stregkode, så det ikke kan kopieres. Kan du ikke finde mailen med dit medlemskort, kan du skrive til os, så vi kan gensender medlemskortet til din mail.

Vi forventer du altid har dit medlemskort med dig til svømning. Dette bruges, når du registrerer dig som svømmer og som depositum til udlevering af en nøgle til dit skab i omklædning.

 

Kan jeg komme på venteliste til et hold?
Hvis du ønsker at komme på venteliste til et af vores lukkede hold, så bedes du sende os en mail med angivelse af hold, navn på den svømmer, som ønskes på holdet samt relevante kontaktoplysninger.

Mail sendes til cj@lystrupsvoemning.dk

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at skifte hold midt i en sæson?
Såfremt du ønsker at skifte hold midt i en sæson, så bedes du sende os en mail med angivelse af, hvilket hold, som du ønsker at skifte til.

Du kan skifte til hold, hvor der stadig er ledige pladser. Skifter du til et hold, hvor kontingentet er væsentlig dyrere end dit nuværende hold, så opkræver vi prisforskellen.

Det er ikke muligt at ombytte et medlemsskab til et 10-turs kort.

 

Hvordan får jeg udleveret eller betaler jeg med et fritidspas fra Aarhus Kommune?
Aarhus Kommune ønsker med fritidspasset, at give flere børn og unge lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet. Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få betalt kontingent i en forening på op til 1.000 kr.

Du kan ved Borgerservice søge at få udstedt et fritidspas eller læse mere på Aarhus Kommunes hjemmeside omkring fritidspasordningen.

Har du fået et fritidspas og ønsker at betale dit barn svømmekontingent med dette, bedes du henvende dig til os på tlf. 20 47 48 01 eller via mail cj@lystrupsvoemning.dk

 

Hvad koster en tabt nøgle til et skab i omklædning?
Hvis du mister din nøgle til dit skab i omklædningsrummet, så koster det 200 kr. i erstatning for en nøgle. Idet nøglerne er systemnøgler, så er de dyre at erstatte - derudover er nummermærket lige så dyr som nøglen, hvorfor prisen er som ovenstående.