SaunaGus og Wellness

Sanseoplevelser som styrker krop og sind

 

SaunaGus

SaunaGus kan være afslappende, beroligende, livsgivende og give dig fornyet energi – det hele afhænger af gusmesterens valg af dufte, musik og lys. Under en SaunaGus hælder gus- mesteren vand og æteriske olier på saunaovnen for at skabe duft og aroma i saunaen, som har forskellige kvaliteter. Gusmesteren fordeler damp og varm luft i saunarummet ved at vifte og svinge med håndklæder for at skabe behagelige varme vindstød. SaunaGus er den perfekte måde at få den optimale oplevelse ud af vores saunaer og gusmester bestræber sig på altid at give dig den bedst mulige gus-oplevelse.

SaunaGus foregår både i Wellness-sauna og vores Vildmarks-sauna.

Det vil altid være en uddannet Gusmester, som står for SaunaGus i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

Til vores faste SaunaGus-tidspunkter har du adgang til alle omgivelser i og omkring varmtvandsbassinet. Dette omfatter blandt andet:

 

SaunaGus/Wellness i kombination med motionssvømning

Hvis du kunne tænke dig at nyde vores dejlige wellnessfaciliteter på en fast basis og få glæde og gavn af roen og velværen, kan du vælge at tilmelde dig enten ved køb af et sæsonkontingent eller klippekort.

Sæsonkontingentet giver adgang til SaunaGus/wellness på 4 tidspunkter i ugens løb:

Pris enkeltbillet: Det er altid muligt at købe en enkeltbillet til saunagus på ovenstående tidspunkter. Denne koster 150 kr., og giver - udover saunagus - også adgang begge bassiner. Enkeltbillet købes i vores frontdesk.

Ved køb af sæsonkontingentet får du også adgang til et af vores motionssvømmehold, VoksenMotion eller FriskStart Motion. Du kan læse mere om motionssvømningen her.

Pris SaunaGus/Wellness + Voksenmotion: 4.200 kr. Tilmeld dig her.

Pris SaunaGus/Wellness + FriskStart Motion: 4.400 kr. Tilmeld dig her.

Formålet med Sauna- Gus/Wellness holdet er at få krop og sind helt ned i gear, så dine batterier lades op. Der vil være fokus på forbindelsen mellem krop og sind, samt de effekter vi kan få ud af at give begge dele ro og positiv opmærksomhed. Der vil hver gang være fastlagte tidspunkter med SaunaGus både i vildmarks- og i wellnesssaunaen. I svømmehalsmiljøet vil loftslyset være dæmpet og du kan nyde faciliteterne til rolig og afslappende musik. Du kan endda træde ud på vores træterrasse og nyde et brusebad i den friske luft eller hvile på en solseng – giv dig selv et pusterum fra hverdagen og kom til Wellness-aftener, hvor du op til 4 gange om ugen med dit SaunaGus medlemskab kan nyde og opleve et væld af dufte og lyde i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter.

 

SaunaGus/Wellness klippekort

Du kan også vælge at købe adgang til SaunaGus/Wellness i form af 12-turs eller 24-turskort.

Pris 12-turskort: 1.200 kr. Tilmeld dig her.

Pris 24-turskort: 2.200 kr. Tilmeld dig her.

Ved køb af 12- eller 24-turskort har du selvfølgelig også fri adgang til alle faciliteterne i og omkring varmtvandsbassinet på det fire udvalgte tidspunkter, der ses ovenfor.

En enkeltbillet til SaunaGus/Wellness koster 150 kr., og kan købes ved Front Desk.

 

Adgangsgivende armbånd

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Pris: 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.