Svømmetræningstilbud for voksne

 

Lystrup Svømning har forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer muligheden for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig i vandet. På alle vores undervisningstilbud til voksne hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og dine behov. De forskellige træningstilbud er inddelt efter forskellige niveauer som du kan læse meget mere om herunder.

Vi tilbyder også VoksenMotion, hvor du kan svømme 6 gange ugentlig på forskellige tidspunkter. VoksenMotion er klassisk motionssvømning, hvor der ikke er instruktører til at varetage undervisningen, men hvor du bare kan svømme frit. (nederst)

 

Svømmeteknik Basic

Svømmeteknik Basic er for begyndere/let-øvede svømmere, hvor du introduceres til stilarterne - crawl, brystsvømning og rygcrawl. Som supplement til den svømmetekniske træning underviser instruktørerne også i andre svømmefærdigheder såsom bjærgning, spring og dyk tilpasset den enkeltes ønsker og niveau.

Det er en forudsætning, at du er fortrolig med vandet, så du kan begå dig på dybt vand, og er parat til at blive undervist med hovedet under vandet. 

Pris: 1.745 kr.

Svømmeteknik Basic tilbyder vi lørdag fra 9.45-10.30, og du kan tilmelde dig holdet her.

 

Svømmeteknik Classic

Svømmeteknik Classic er et hold målrettet forholdsvis stærke og let-øvede svømmere. For at deltage på holdet, er det en forudsætning, at du kan svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning på fortsætterni- veau - mindst 100 meter uden pause.

Vi arbejder med at optimere din svømmestil, vejrtrækning, balance samt arbejder med øget ”tempo”, så du med tiden kan svømme længere distancer. Som supplement til svømmetræningen styrkes dine færdigheder indenfor dyk, hovedspring, vendinger i vandet og vandtrædning efter behov og dine egne ønsker.

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.480 kr.
Pris for hel sæson: 1.745 kr.

Svømmeteknik Classic tilbydes 2 gange om ugen - om onsdagen fra 18.15-19.00 (tilmeld dig her) og om lørdagen fra 9.45-10.30 (tilmeld dig her).

 

Svømmeteknik Crawl

Svømmeteknik Crawl er et hold for let-øvede/øvede svømmere samt triatleter, der ønsker at forbedre deres crawl og rygcrawl.

Formålet er at forbedre din crawl/rygcrawl med henblik på at optimere udholdenhed og svømmestil, så du på sigt kan svømme længere distancer. Der indlægges løbende svømmetest, så du har et realistisk billede af dit svømmetempo. Træningen niveauopdeles og suppleres med puls- og samarbejdsøvelser.

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.480 kr.
Pris for hel sæson: 1.745 kr.

Svømmeteknik Crawl tilbydes hver onsdag fra 18.15-19.00, og du kan tilmelde dig her.

 

Svømmeteknik Crawl Xtra

Svømmeteknik Crawl Xtra er et hold for særligt gode svømmere som triatleter, som ønsker at træne samt efter programmer, der optimerer såvel teknik samt udholdenhed. Dette betyder blandt andet at intervaltræning er en hyppig del af undervisningen.

Det er muligt på dette hold at lave individuelle programmer samt øve hurtighed og styrke. For at deltage på holdet er det en forudsætning, at du kan svømme crawl på, fortsætter niveau - mindst 200 meter uden pause.

Du behøver selvfølgelig ikke være triatlet for at deltage på holdet - det kan også være du bare har svømmet crawl i en længere periode, og godt kunne tænke dig at blive udfordret på teknikken, styrken og udholdenheden. 

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.480 kr.
Pris for hel sæson: 1.745 kr.

Svømmeteknik Crawl Xtra tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du kan tilmelde dig her.

 

OpenWater - Træn dine skills

Holdet er for dig, der enten har lyst til at prøve kræfter med Open Water Svømning og/eller som vil forbedre din svømmestil, så du i højere grad opnår kvalifikationer og overblik i Open Water aktiviteter. Holdet er for alle og der er ingen krav til nuværende svømmeteknik. Når man svømmer Open Water, er der garanti for store naturoplevelser, og hvis du går med en lille drøm om en dag at lave en triatlon, er det også typisk Opwn Water, der svømmes ved stævner. Strøm, bølger og manglende sigtbarhed er blot tre af mange udfordringer i åbent vand som vi selvfølgelig kommer til at arbejde med.

På holdet vil du blive introduceret til svømning i Open Water og klædt på til at komme ud i det åbne hav igennem en lang række målrettede svømmeøvelser! Du vil i løbet af sæsonen også gennemgå og opnå færdigheder inden for livredning- og sikkerhedsøvelser, som er nødvendige når man svømmer Open Water.

Undervisningen vil foregå i vores 25-meters bassin og ved havet, når vind og vejr tillader det.

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.630 kr.
Pris for hel sæson: 1.945 kr.

Open Water svømning tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du tilmelder dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

 

Tilmeld jer her