Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter

På denne side vil vi give dig indblik i projektet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter. Vores hensigt er at give dig indblik i tankerne bag projektet og give dig mulighed for at støtte projektet, da vi ikke kommer langt uden det lokale engagement. I det nye Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter har vi fokus på at skabe faciliteter som giver plads til alle svømmere på alle niveauer. Vi vil blive ved med at tænke i nye former for svømmehold, som imødekommer netop dit behov for en udbytterig træning og samtidig skabe rum for, at nye målgrupper kan blive en del af vores fantastiske fællesskab.

Lystrupsvømmehal exterior
Lystrupsvømmehal Bassin
Lystrupsvømmehal eks bassin
Lystrupsvømmehal Foyer

Mål og formål med Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter

I dag er gode idrætsfaciliteter ikke længere en selvfølge i de lokale bysamfund. Det har selvfølge mange årsager, men ét er sikkert: Udviklingen finder sted dér, hvor folk lokalt er i stand til at skabe og sikre nye projekter i samarbejde med eksterne kræfter såsom fonde og sponsorsamarbejde. For at realisere udvidelsen af Lystrup Svømmehal, skal vi lokalt være i stand til at gå forrest med at skabe og sikre projektet.

Lystrup Svømning har en vision om, at vi sammen med dig kan realisere projekt Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter. Det er klubbens ønske at udvide trænings- og bevægelsesmuligheder, således at vi kan kombinere og tilbyde træning, læring og leg i vand, men samtidig også i samme hal have trænings- og aktivitetsmuligheder i arealet ved svømmeanlægget. Vi har i de senere år arbejdet med forbedring af aktiviteter til forskellige målgrupper, og har derfor også involveret og engageret os i projekter, som giver os erfaring og udviklingsmuligheder for at skabe det bedst mulige interaktive miljø i det nye anlæg.

Sådan støtter du

Vi har åbnet en konto, som kun er til donationer, så vi kan følge dem nøje, og så de ikke går til andre udgifter i Lystrup Svømning. Du kan være med til at gøre en forskel ved at støtte ved på en af følgende måder:

På forhånd tak for støtten og interessen i projektet.

  • Støtte via DGI's gavefond på følgende link
  • Indsætte beløbet via netbank til konto 7264–1186456. I overførslen bedes du skrive ”støtte fra dit navn + mobilnummer”
  • Mobilepay til nummer 30916
  • Ved større donationer over 1.000 kr. vil vi gerne høre fra dig – Vi vil gerne dele gode historier samt samarbejde om synlighed ud fra ”noget for noget” princippet
  • Har du andre forslag eller interesse i at støtte/hjælpe på anden vis, så bedes du kontakte formand Camilla Jørgensen på tlf. 20 47 48 01

Donerede midler

Midler doneret til projektet i alt opgjort september 2018: 9.900.590 kr.

Lystrup Svømning styrer og finansierer selv processen, og en stor del af finansieringen er derfor rejst gennem adskillige arrangementer og frivilligt arbejde. Det er et stort projekt at løfte, og Lystrup Svømning har derfor også startet diverse indsamlinger bl.a. i samarbejde med den lokale Aarhuskunstner Hans Krull, der har signeret 200 plakater af sit kendte maleri "Mågekysset" - hele overskuddet herfra går ubeskåret til Projekt Ny Svømmehal. Aarhus Kommune har desuden i årene 2013-2015 afsat i alt 2,7 millioner til projektet gennem deres anlægspulje.

De har støttet projektet

Herunder kan du se, hvem der har støttet projektet - både privatpersoner, virksomheder, organisationer og fonde.

Lystrup Svømning har siden 2012 selv indsamlet ca. 4,5 mio. ved at afholde og hjælpe til ved diverse arrangementer og events.

Organisationer og fonde:

Donationer fra organisationer og fonde i alt: 9.608.000 kr.

Lokale og anlægsfonden
Lokale og Anlægsfonden: 6.500.000 kr.
Aarhus Kommune
Aarhus Kommune: i alt 2.700.000 kr. (Tilskud: Sport og Fritids anlægspulje år 2013, 2014, 2015)
DIGDGI
DIF og DGI's Foreningspulje 275.000 kr. (til innovativt træningsudstyr i 25 m. bassin)
Lystrup IF
Lystrup IF: 150.000 kr.
Velux Fonden
Velux Fonden Aktive Ældre: 30.000 kr. (til træningselementer)
Lions Club Lystrup
Lions CLub Lystrup 25.000 kr. (Til HopSpots i klubhuset)

Virksomheder:

Virksomhedsdonationer i alt: 186.766 kr.

Hans Krull
Hans Krull - Mågekysset: 85.000 kr.
Av experten
A/V Experten: 20.000 kr.
Haucon
HauCon A/S: 16.000 kr. (Købt Hans Krull Maleri på auktion)
Stantræk
Stantræk A/S: 12.000 kr.
Ktp
ktp Data A/S: 10.000 kr.
EstateLogo
Estate Lystrup: 10.000 kr.
Handelsbanken Aarhus Nord
Handelsbanken Aarhus Nord: 10.000 kr.
Compell
Compell: 6.000 kr.
Superbrugsen
Super Brugsen Lystrup: 5.766 kr.
Kiopraktor Lystrup
Kiropraktor Lystrup: 5.000 kr.
Lystrup Fysioterapi_kopi
Lystrup Fysioterapi: 4.000 kr.
Jyllands Markisefabrik
Jyllands Markisefabrik: 2.000 kr.

Private donationer:

Private donationer i alt: 33.824 kr.
X