Skattejagten af Lystrup Svømning

Skattejagten af Lystrup Svømning

Skattejagt i Lystrup for hele familien

Skattejagten er i gang

Lystrup Svømning arrangerer i år den perfekte vinterferieaktivitet for hele familien! Til Skattejagten af Lystrup Svømning kan du vinde fede præmier fra både Det Gyldne Brød i Lystrup og fra Lystrup Svømning. Dette gør du ved at finde alle de skjulte dyr (den korte skattejagt) eller samle det hemmelige kodeord (den store skattejagt). Ved alle posterne er der en sjov motorisk, fysisk eller kognitiv udfordring, som alle kan være med til.

Sådan deltager du

Alle kan være til årets skattejagt, og det er gratis for alle at deltage. Alt du skal gøre er at downloade skattekortet og så er du klar til at være med!Når du har fundet enten alle dyrene eller har dannet det hemmelige ord med bogstaverne på posterne, har du muligheden for at vinde Skattejagtens præmier. Du skal blot sende kodeordet eller alle dyrene sammen med dit navn til Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk eller på 20474801. Dit svar skal være sendt ind den 21/2 kl. 14.

Den korte skattejagt

Den korte skattejagt er perfekt til familien med mindre børn, da der kun er i alt 2,5 km mellem posterne. Skattejagten er centreret omkring Lystrup Svømning og rundt om Lystrup Skoven, ved siden af kirken. På den korte Skattejagt skal du finde de skjulte dyr, der gemmer sig på skattejagtens poster.

Den store skattejagt

Den store skattejagt er perfekt til vennegruppen eller familien med lidt større børn. Der er i alt 5 km mellem alle posterne og der skal findes bogstaver. Når man har været ved alle 10 poster, kan man danne det hemmelige skattejagtskodeord! På den store skattejagt kommer man mere rundt i Lystrup og får set endnu mere af vores skønne by!

Præmier for den store skattejagt - fra Det Gyldne Brød Lystrup

  • 1. præmien - 1 gavekort til en kagemand og 1 gavekort til et cafebesøg for 2
  • 2. præmien - 1 gavekort til 8 trøfler fra Det Gyldne Brød
  • 3. præmien - 1 gavekort til et rugbrød eller franskbrød fra Det Gyldne Brød

Præmier for den lille skattejagt - af Lystrup Svømning

  • 1. præmien - 1 gavekort til et cafebesøg for 2, 1 pose med slik, en taske fra Djurslandsbank, 2 hårprodukter fra IDHair og Bitz skåle
  • 2. præmien - 1 pose med slik, en taske fra Djurslandsbank, 2 hårprodukter fra IDHair og 1 Stelton Theo bakke
  • 3. præmien - 1 pose med slik, en taske fra Djurslandsbank, 2 hårprodukter fra IDHair og en La La Lampe fra Nordlys

Skattejagtens samarbejdspartnere

X