Lystrup Svømnings skrabejulekalender

Momentets helt egen skrabejulekalender

Momentets skrabejulekalender var en kæmpe succes! Der blev solgt 1.250 kalendere ud af i alt 1.500 – hvilket betyder at der er blevet samlet ca. 50.000 kr. ind, der går ubeskåret til opførelsen af Momentets fællesskabsplads. En stor tak til alle, der har købt en skrabejulekalender!

 

I skrabejulekalendere var der mulighed for at vinde: 

       2 års medlemskab for hele familien til Lystrup Svømning

       32” LG LED TV!

       Klippekort til Lystrup Svømning

       Gavekort til sport 24

–        Billetter til Kristian Bech foredrag 

 

Ved gevinst 

Var du en af de heldige vindere? Har du et skrabelod med gevinst, bedes du henvende dig til Theis Moltke på 20 47 48 01 eller pr@lystrupsvoemning.dk.

Gevinster skal være indløst inden d. 1. marts 2021. Ved gevinst skal der fremvises gyldigt, og ikke væsentligt beskadiget skrabelod. 

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 24. februar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 5. april. Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med påskeferien. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X