Uge 26 er allerede udsolgt - men der er stadig ledige pladser i til SommerCamp i UGE 31

Hvad skal der ske på campen?

På Sommercampen vil du bl.a. prøve vandboldspil, livredning, sjove vandaktiviteter, Actionsport og svømning. Udover det våde element vil vi også lave landaktiviteter med forskellige konkurrencer og events, stafetter samt vilde lege. 

Instruktørerne på Sommercampen er alle instruktører, der arbejder i Lystrup Svømning. Vores engagerede instruktører vil give alle børnene en fantastisk uge fuld af sjove oplevelser og aktiviteter med nye og nuværende venner.

Ny camp – nye aktiviteter

Hvert år er vores camps nye og spændende. Anderledes! I år har vi endnu en gang massere af nye, skæve og sjove aktiviteter på tegnebrættet, som vi glæder os til at prøve af med campbørnene!

Skal dit barn være med?

Prisen for deltagelse i campen dækker for:
Goodiebag med gaver til hvert barn, SommerCamp T-shirt, diplomer, frugt, løn til instruktører, leje af hal, billeder der bliver taget hver dag af børnene samt masser af overraskelser i løbet af ugen.

Praktisk information om årets SommerCamps

SommerCampen er for alle børn fra årgang 2010 til 2016. Der er ingen specefikke krav eller forventninger for at kunne deltage i Campen. De to camps afholdes den første og sidste uge i sommerferien

  • Uge 26 (27. juni - 1. juli 2022)
  • Uge 31 (1. - 5. august 2022)
  • Alle dage kl. 08.30 - 15.00
  • Campen afholdes i Lystrup Svømmehal, Momentet og omgivelser (boldbaner, gymnastiksal, byggelegepladsen, skoven m.m.)

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til tilmeldning eller i forbindelse med campen, kan du rette henvendelse til os på 26 70 97 03 eller på sport@lystrupsvoemning.dk. 

Fortrydelsesret i forbindelse med corona:

Skulle det blive aktuelt at arrangementet udskydes, så vil alle deltagere modtage information vedrørende muligheder for refundering samt overflytning af billetter.

Der er normalt ingen fortrydelsesret, hvilket betyder at vi ikke yder refusion ved andre tilfælde end ved udskydning af arrangementet grundet COVID-19. Læs mere omkring billetkøb her

X