Samarbejdspartnere / sponsorer

Lystrup Svømnings samarbejdspartnere / sponsorer

Lystrup Svømning har indgået aftaler med en række virksomheder, som nævnes herunder. Andre lokale virksomheder er velvillige sponsorer, når vi har behov for dem.

Djurslands Bank

Djurslands Bank støtter ofte Lystrup Svømning i forbindelse med forskellige arrangementer.


OK Benzin

Støt LIF - Tank OK!

Få et benzinkort og støt lokalsporten. Ved alle nytegninger af kort går overskuddet til LIF, som uddeler det ligeligt til alle LIF's underafdelinger. Der sælges benzinkort ved SuperBrugsen i Lystrup. Læs mere om aftalen her.


Projekt "Arbejdspladsen i bevægelse" og Projekt "Flere Seniorer i bevægelse"

Aarhus Kommune er en af de syv kommuner, der på landsplan er udvalgt som breddeidrætskommune af Kulturministeriet og Nordeafonden. Lystrup Svømning er udpeget som forening under to af indsatsens delprojekter "Arbejdspladsen og uddannelsesinstitutionen i bevægelse" og "flere seniorer i bevægelse", som Folkesundhed Aarhus står i spidsen for. Projekterne kvalificeres gennem et samarbejde med lokale idrætsforeninger. Her forsøger kommunen at sætte trivsel og sundhed på dagsordenen for medarbejdere og elever på arbejdspladser og uddannelsesinstitutioner samt at få flere specielt inaktive og idrætsuvante seniorer i bevægelse.

 


Super Brugsen

Super Brugsen Lystrup støtter ofte Lystrup Svømning i forbindelse med forskellige arrangementer.


Sport24 / Hummel

Lystrup Svømning har indgået en sponsoraftale med Sport24 – Bruuns Galleri i Aarhus C, hvilket betyder, at vi kan tilbyde badetøj og klubtøj til nedsatte priser. Alle brugere af Lystrup Svømnings hjemmeside kan købe en udvalgt tøjlinje fra HUMMEL bestående af træningstøj, overtøj, sportstasker/håndklæder m.m. Der kan ligeledes købes udvalgt badetøj fra SPEEDO samt øvrige badetøjsmærker. Tøj og badetøj sælges med en rabat på ca. 20 - 30% i forhold til vejl. udsalgspris. Du kan i Lystrup Svømnings klubhus se et udvalg af tøjet.
 
Du kan købe tøjet online her.

TYR

Stens Skomageri leverer præmier og pokaler til Lystrup Svømnings vandpolostævner. Udover skomageriet sælger Stens Skomageri medaljer og pokaler online, såvel som fra butikken.

Watery.dk

I samarbejde med svømmeshoppen Watery.dk tilbyder vi alle medlemmer i Lystrup Svømning 15 % på alle varer på Watery.dk.

Læs mere om samarbejdet her

X