Styrk dit 2021

Styrk dit 2021 - To inspirerende oplæg for din fysiske og mentale sundhed

Den 11. marts afholder Lystrup Svømning en inspirerende aften med to oplæg der har fokus på hvordan du styrker din fysiske og mentale sundhed og dermed få en god start på 2021

Køb din billet her

120DKK

  • Billetpris er excl. billetgebyr
  • Dørene åbner klokken 18:45

Marina Aaagaard

Aftenens første oplæg vil med oplægsholder Marina Aagaard fokusere på sundhed og motivation. Marina Aagaard er en erfaren foredragsholder og er kendt for hendes medvirken i programmer som sundhedsekspert for DR, og så er hun forfatter til en lang række bestsellere, herunder Ski Fitness og Fitness og Styrketræning.

Du kan se frem til et inspirerende og relevant foredrag, med fokus på simple og konkrete tiltag, der vil være med til at give dig mere overskud og energi i en travl hverdag.

 

Sundhed starter mellem ørene – Life Academy

Uddannelsesstedet Life Academy står for aftens andet oplæg, Sundhed starter mellem ørene. Life Academy arbejder med udvikling af koncepter, uddannelse og værktøjer, som fokuserer på at udfolde menneskers fulde potentiale.

Christina Strøhl, (studievejleder, underviser & psykoterapeut) og Sasja Steinov Thrane (underviser & psykoterapeut), vil holde aftenens motiverende, mentale oplæg. Oplægget vil give dig en bredere forståelse af, hvordan vores fysiske og mentale sundhed hænger sammen.

Opdag hvordan du i praksis hurtigere og smartere minimerer stress og energimangel og optimerer dit helbred: Få overblik og overskud via fokus på de fire hovedområder, der gør størst forskel for din sundhed, præstationsevne og velvære. Bedst af alt: Med simple, tidseffektive tiltag.

Marina Aagaard om aftens 1. oplæg

Bliv klog på den mentale, psykiske og fysiske sundhed, og hvordan vi kan styre vores begrænsende tanker og bruge dem kontruktivt til at forfølge vores mål og drømme. Og samtidig ikke lade os styre af dem

Life Academy om aftens 2. oplæg

Praktiske informationer

  • Aftenen starter klokken 19:00 og varer frem til 21:00
  • Lokationen vil være i Lystrup - lokale følger
  • Der vil være salg af drikkevarer og andre forfriskninger til aften

Vigtige informationer i forbindelse med corona:

Vi følger fra Lystrup Svømnings side naturligvis den aktuelle Covid-19 situation tæt. De nuværende retningslinjer tillader os at afholde koncerten, hvis publikummet i overvejende grad er siddende under arrangementet. Derudover vil vi også sikre at de gældende afstandskrav og arealkrav overholdes, således du trygt kan komme til julekoncert. 

Fortrydelsesret i forbindelse med corona:

I tilfælde af, at arrangementet udskydes, så tilbyder vi at overføre billetten til den nye dato for arrangementet. Herefter, kan man ved henvendelse til forening@lystrupsvoemning.dk få refunderet det købte antal billetter.

Skulle det blive aktuelt at arrangementet udskydes, så vil alle deltagere modtage information vedrørende muligheder for refundering samt overflytning af billetter.

Der er normalt ingen fortrydelsesret, hvilket betyder at vi ikke yder refusion ved andre tilfælde end ved udskydning af arrangementet grundet COVID-19.

Læs mere omkring billetkøb her

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X