Styrk dit 2021

Online Marina Aagaard foredrag

Den 25. februar afholder Lystrup Svømning et inspirerende online foredrag med Marina Aagaard

Marina Aagaard

Aftenens første oplæg er med oplægsholder Marina Aagaard, der vil fokusere på sundhed og motivation. Marina Aagaard er en erfaren foredragsholder og er kendt for hendes medvirken i programmer som sundhedsekspert for DR, og så er hun forfatter til en lang række bestsellere, herunder Ski Fitness og Fitness og Styrketræning.

 

Inspiration til en mere aktiv hverdag

Foredraget vil fokusere på simple og konkrete tiltag, der vil være med til at give dig mere energi og overskud i en coronapræget hverdag. Du vil også blive inspireret til nye og anderledes måde at være aktiv på, trods de omfattende nedlukninger. Du vil derudover også have en unik mulighed for at spørge ind til og få råd om konkrete udfordringer, som du oplever i din hverdag!

 

Hvem kan deltage i foredraget?

Det er gratis for alle at deltage i foredraget – alt du skal gøre at sende en mail til pr@lystrupsvoemning.dk med dit navn og mailadresse. Du vil i løbet af onsdag/torsdag modtage et link til et Zoom møde, hvor foredraget vil foregå.

 

Du er også velkommen til at invitere en ven eller et familiemedlem med til foredraget. Du kan enten videresende det link du modtager til vedkommende eller bede om at få tilsendt et særskilt link.

Sundere med genialt enkle metoder. Du er… hvordan du tænker, ernærer og bevæger dig. Opdag hvordan du i praksis hurtigere og smartere minimerer stress og energimangel og optimerer dit helbred: Få overblik og overskud via fokus på de fire hovedområder, der gør størst forskel for din sundhed, præstationsevne og velvære. Bedst af alt: Med simple, tidseffektive tiltag.

Marina Aagaard om aftens oplæg

Praktiske informationer

  • Foredraget starter klokken 19:00 og varer frem til 20:30
  • Tilmeldning sker ved at sende skrive til pr@lystrupsvoemning.dk med navn og mailadresse
  • Det er gratis for alle at deltage - men der er begrænset pladser!
X