AquaFitness


Træningstilbud forskellige niveauer

AquaFitness er træningsformer, hvor alle kan være med. Vi tilbyder AquaFitnesshold med tre forskellige træningsintensiteter, som på hver sit niveau giver dig effektiv og fysisk træning til motiverende musik.

Fitness i vand giver dig den bedste form for motion, idet vandet yder modstand i alle bevægelser og har samme effekt som benhård muskeltræning, der styrker og former hele kroppen.

Med Aquafitness oplever du dynamisk undervisning, der vil give dig fornyet energi.AquaFitness Basic

Fra 15 år

AquaFitness Basic er ideel til dig, der søger en skånsom træningsform af kroppens muskelgrupper. I vandet kan du træne og bevæge dig uden at overbelaste kroppens muskler og led, hvilket betyder, at dette hold er perfekt for træningsuvante, overvægtige eller personer med skader. Træningen tager udgangspunkt i simple alsidige øvelser, som du kan følge i eget tempo og øge intensiteten i takt med at din kondition og styrke forbedres.


Tilmeld

Aktuel Pris

kr.515

  • Pris for fuld sæson:
  • 1.320 kr.
AquaFitness Basic tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 19.30 - 20.15

AquaFitness Energy

Fra 15 år

Energy er intens AquaFitness, hvor du motiveres til at udfordre din kondition, og i højere grad yde dit optimale. Øvelserne er simple, men fysisk hårde – både hvad angår puls- og styrkeintervaller. Energy giver dig med alsidig og varierende træning følelsen af energi og velvære. Målet er at du i løbet af sæsonen arbejder med at forbedre individuelle resultater.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 515

  • Pris for fuld sæson:
  • 1.320 kr.
AquaFitness Energy tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 18.45 - 19.30

AquaFitness Advance

Fra 15 år Advance byder velkommen til hård og fysisk krævende AquaFitness. Denne avancerede træningsform vil udfordre dig til at arbejde nær din maxpuls og derved markant at øge din kondition og arbejdsevne. Dette gøres f.eks. ved varieret og intervalpræget træning i længere tid på dybt vand. Advance gør dig stærkere, hurtigere, mere eksplosiv og mere udholdende.


Tilmeld

Aktuel pris

kr. 515

  • Pris for fuld sæson:
  • 1.320 kr.
AquaFitness Advance tilbydes 1 gang om ugen: Tirsdag kl. 20.15 - 21.00

Følg med på Facebook

Følg os på Facebook og vær med i den sociale del af vores fitness program

Aquafitness Basis Aquafitness Energy Aquafitness Advance

X