Jule AquaDisco - Vi gentager successen fra sidste år

2. - 7. klasse

Lystrup Svømning inviterer igen i år dig og dine venner til Jule AquaDisco.

Jule AquaDisco holdes to fredage i december - Fredag d. 1. og fredag 8. december 2017.

Vi garanterer dig og dine venner en sjov aften med spisning, hygge og masser af muligheder for at vinde en af de mange gaver og præmier i vores jule Bingo Banko.

Sidste år deltog flere klasser og sportshold med stor succes i arrangementet, er du hurtig, så kan du derfor godt nå at købe billetter til en større gruppe

Aftenen starter med spisning – menuen er ” Pizzabuffet” med en sodavand til hver deltager. Derefter er der snacks, forfriskninger og andre overraskelser. Jule AquaDisko er 100% alkoholfri.

 

Tidspunkt og pris

JuleAquaDisco starter i svømnings klubhus kl. 17.00
AquaDisco i svømmehallen fra kl. 19.15 til 20.45
Børnene hentes foran svømmehallen kl. 21.00

Det koster 135 kr. at deltage. Du vælger ved tilmelding om du vil komme d. 1. eller d. 8. December. Der er plads til 80 deltagere pr. gang Med i prisen er der pizza og drikkevarer, banko-plader, overraskelser og snacks og billet til AquaDisco – Ved AquaDisco vil der være fuld knald på musikken i svømmehallen, diskolys og sjove aktiviteter.

 

Vigtige informationer

Mødested er Lystrup Svømning Klubhus - Klubhuset ligger bag svømmehallen på Lystrup Skole, Lystrupvej 256, 8520 Lystrup.

Børnene går samlet direkte til AquaDisco efter spisning og banko. Der er selvfølgelig masser af livreddere i svømmehallen.

HUSK! Badetøj og håndklæde til svømmehallen

X