Kreativ Workshop og AquaDisco

3. - 6. klasse

I samarbejde med Kirsten Boye fra Den Kreative Afdeling inviterer vi alle børn til en hyggelig fredag aften, hvor kreativitet og samvær med vennerne er i fokus. Aftenen er lavet som et støttearrangement, hvor al overskuddet går direkte til Projekt Ny Svømmehal.
Arrangementet holdes fredag den 20. april 2018, kl. 17.00 – 20.45.

Vi garanterer dig og dine venner en sjov aften med spisning, hygge og masser af mulighed for at udfolde dine kreative evner. Du vil på workshoppen lære at tage kreative billeder, der fortæller små historier. Vi skal bruge mange forskellige rekvisitter som svømmebælter, karton, balloner og meget andet til at lave spændende billeder med. Kirsten Boye fra Den Kreative Afdeling vil hjælpe jer til at tænke kreativt og give jer en masse gode idéer til at finde på historier og fotografere dem. Alle billederne vil efterfølgende blive udstillet i Lystrup Svømnings klubhus, så alle kan se de flotte kreative historier.
Aftenen starter med spisning i klubhuset. Derefter skal vi til at være kreative og tage en masse gode billeder af sjove historier. Alle billederne vil blive udstillet i Lystrup Svømnings klubhus efter arrangementet. Aftenen slutter inde i svømmehallen til AquaDisco. 100% alkoholfri.

Tidspunkt og pris

Arrangementet starter i svømnings klubhus kl. 17.00 med spisning.
Kreativ Workshop i klubhuset fra kl. 17.45 til 19.00
AquaDisco i svømmehallen fra kl. 19.15 til 20.45
Børnene hentes foran svømmehallen kl. 21.00

Det koster 149 kr. at deltage. Der er plads til 40 deltagere på workshoppen. Med i prisen er der mad og drikkevarer, kreativ workshop og billet til AquaDisco – Ved AquaDisco vil der være fuld knald på musikken i svømmehallen, diskolys og sjove aktiviteter.

Vigtige informationer

Mødested er Lystrup Svømning Klubhus - Klubhuset ligger bag svømmehallen på Lystrup Skole, Lystrupvej 256, 8520 Lystrup.
Børnene går samlet direkte til AquaDisco efter spisning og workshop. Der er selvfølgelig masser af livreddere i svømmehallen.

HUSK! Badetøj og håndklæde til svømmehallen

shutterstock_108958580
Lystrup Svømning
den-kreative-afdeling_large
Kirsten
X