Rigtige mænd

Rigtige Mænd

Mandehørm og vandaktiviteter

I år 2015 var Lystrup Svømning med i DR1’s landsdækkende TV-program ”Rigtige Mænd”, hvor vi gennem sjov og motiverende undervisning trænede deltageren Jan Hammer i svømning. Og vi har plads til flere rigtige mænd, der har lyst til at komme op af sofaen og dyrke motion, men som finder løbebånd eller banesvømning for triviel og kedelig. Holdet ´Rigtige Mænd, er et hold med afvekslende aktiviteter, motion, sammenhold og god stemning i omklædningsrummet. Her får du mulighed for at bevæge dig, grine og træne i ægte mandehørmsstil sammen med andre van(d)vittige mænd.

Holdet henvender sig til dig, som kan sige "ja" til et eller flere af følgende udsagn:

 • Du har behov for afveksling og nye oplevelser for at komme af sted til træning.
 • Du værdsætter kammeratskab og mangler et fællesskab at motionere med.
 • Du har lyst til at udvikle dine evner i vand og rykke dine personlige grænser.
 • Du finder løbesko, banesvømning og fitnesscentre uinteressant og kedeligt.
 • Du har brug for motion, der er sjov, anderledes og udfordrende.

Vores instruktører vil sørge for, at du motiveres til at deltage i de forskellige aktiviteter gennem sjove oplevelser, fed træning og god energi. Vores kompetente instruktører vil på bedste vis guide dig gennem aktiviteter som fx waterbasket, livredning og vandpolo, mens andre aktiviteter har fokus på styrke, motorik og kondition.

Et hold for alle niveauer

På holdet har vi plads til alle jer rigtige mænd, der har lyst til at være aktive og have det sjovt i fælleskab med andre rigtige mænd. Vores instruktører planlægger aktiviteter, der er udfordrende for alle niveauer - fra nybegynderen til den habile svømmer. Formålet er ikke indbyrdes konkurrence, men at udfordre sig selv i trygge rammer og med gode kammerater. Som en del af Rigtige Mænd, får du også muligheden for at opleve spændende aktiviteter uden for Lystrup Svømmehal. Tidligere har vi blandt andet dykket og spillet kajakpolo i Aarhus bugt. Du vil altså få motion, fælleskab og nye sjove oplevelser når du er en af Lystrup Svømnings Rigtige Mænd!


HALV PRIS PÅ RIGTIGE MÆND:
Hos Lystrup Svømning har vi indgået et samarbejde med SweetDeal.dk, hvilket betyder, at du nu kan booke en plads på holdet for resten af sæsonen til kun 275 kr. Køb dit værdibevis her og spar 47% på dit medlemskab.

Rigtige mænd - Svømning og Mandehørm 

Holdet henvender sig især til dig, som kan sige "ja" til et eller flere at følgende udsagn

 • Du tager hellere elevatoren end trapperne
 • Du har hver aften en fast plads i sofaen
 • Du er flere vægtklasser større end på dit bedste foto
 • Du kunne aldrig drømme om at gå til sport

Der er faste instruktører på holdet, som sørger for, at motivationen for træning skabes og styrkes gennem sociale oplevelser, udfordrende og sjove aktiviteter i vandet.


Tilmeld

Aktuel pris

kr.515

 • Pris for fuld sæson:
 • 1.320 kr.
Rigtige mænd tilbydes 1 gang om ugen: Onsdag kl. 21.15 - 22.00

X