YouTurn TeamTræning

Aktiv træning og motion i svømmehallen suppleret med nyttig og brugbar viden til bedre kost- og motionsvaner. YouTurn er et 12 ugers teamforløb, der på en sjov og lærerig måde vil styrke din viden og motivation til en sundere livsstil. Lystrup Svømning tilbyder 3 forløb i sæson 2018/2019 - Du kan i den røde boks til højre på siden se opstartsdatoen for hver af de 3 forløb.

Træning og AquaFitness i svømmehallen

Træningen i svømmehallen er tilpasset, så alle kan være med uanset konditionsniveau samt kendskab til træning i vand. Du vil blive præsenteret for forskellige former for effektiv træningsmetoder som træner hele kroppen i både puls og styrke.

Træning i vand er særlig god, da du ikke belaster led og muskler under træningen samt du ved bevægelse i vand ofte træner hele kroppen og flere muskler på samme tid.I det omfang, som deltagerne på holdet ønsker det, har vi mulighed for at kombinere træningen i svømmehallen med udendørs træning. Du vil på en sjov, spændende og anderledes måde få indsigt i, hvordan du i din fritid, alene eller sammen med andre kan finde glæde i at dyrke idræt samt styrke- og konditionstræne.

Dine YouTurn succesmål

Du vil få redskaber, viden og ideer til at ændre dine kostvaner med
fokus på en sundere hverdag. Med fokus på egne behov, er du med til at sætte dine YouTurn succesmål, hvorfor du i høj grad selv kan bestemme, hvordan nye kost og motionsvaner forankres og bliver fremtidige naturlige valg for dig.

Du sætter selv ”overlæggeren”

Vi vil fra gang til gang arbejde med nye tiltag, og bygger undervisningen i de 12 uger op, så du får ny viden med hjem efter hver træningsgang.

Det er op til dig selv, hvad du vil arbejde videre med hjemme mellem forløbene. Underviserne på holdet vil støtte og motiverer dig, så du oplever et effektiv og spændende YouTurn forløb.

Vi glæder os til, at du bliver en
del af Lystrup Svømning YouTurn Team.

Download YouTurn Teamtræning flyer

Undervises en gang om ugen

Træningstid: tirsdage kl. 19.30 - 21.15 Programmet er sammensat, så holdet fra kl. 19.30 - 20.15 undervises i Lystrup Svømnings klublokaler. Undervisningen er tilrettelagt, så det er en kombination mellem dialog, workshops og oplæg. Efter undervisningen træner holdet AquaFitness fra kl. 20.30 - 21.15 i svømmehallen.

Der er plads til 20 deltagere på holdet. Såfremt der er plads på holdet optages der nye deltagere på holdet selvom forløbet er gået i gang. Kontakt Tinna Bergh for dialog vedr. opstart, såfremt du ønsker at starte midt i et forløb.

Tilmeld

Pris 12 gange

90 min.

kr. 1.499

  • + gebyr
YouTurn Team Træning tilbydes tirsdag: Dialog og workshop kl. 19.30 - 20.15 & AquaFitness Base kl. 20.30 - 21.15
X