Svømmetilbud Voksne 15+

Svømmetilbud til Voksne

Lystrup Svømning har lavet et program med forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer mulighed for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig som svømmer. På alle vores undervisningshold til voksne, hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og behov.

Undervisningen på holdene er tilpasset efter niveau og aktiviteter, som betyder at vi har hold inden for følgende kategorier:

  • Fra vandskræk til vandglæde
  • Legenderne "Kun for Mænd"
  • Motion og SvømmeTeknik
  • SeniorMotion 55+
  • Personlig Svømmetræning

Leder du efter en aktivitet til hele familien, så tilbyder Lystrup Svømning Familiesvømning hver lørdag for forældre med børn, der ønsker at starte weekenden med en aktiv, sjov, social oplevelse sammen som familie uanset om du vil svømmetræne, hygge med familien eller lege i vandet.


COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X