Svømmetilbud Voksne 15+

Svømmetilbud til Voksne

Lystrup Svømning har lavet et program med forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer mulighed for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig som svømmer. På alle vores undervisningshold til voksne, hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og behov.

Undervisningen på holdene er tilpasset efter niveau og aktiviteter, som betyder at vi har hold inden for følgende kategorier:

  • Fra vandskræk til vandglæde
  • Legenderne "Kun for Mænd"
  • Motion og SvømmeTeknik
  • SeniorMotion 55+
  • Personlig Svømmetræning

Leder du efter en aktivitet til hele familien, så tilbyder Lystrup Svømning Familiesvømning hver lørdag for forældre med børn, der ønsker at starte weekenden med en aktiv, sjov, social oplevelse sammen som familie uanset om du vil svømmetræne, hygge med familien eller lege i vandet.


COVID-19 GENÅBNING

Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter genåbner fra onsdag d. 21. april for børn og unge under 18 år og for vores SeniorMotions hold for medlemmer over 70 år. For yderligere information om covid-19 restriktioner se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til genåbning af Lystrup Svømnings aktiviteter kan du læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X