Teesty AquaAction 15-25 år

Teesty AquaAction

På Teesty AquaAction får du pulsen op og prøver forskellige former for vandaktivitet, boldspil og konkurrencer. På prøver f.eks. kræfter med Sportslivredning, Vandpolo og andre boldspil i vandet. Vi bruger svømmehallen og vandet som en stor legeplads og træningsbane og laver derfor træningsøvelser, som styrker hele kroppen. Det giver et godt og sjovt alternativ til dig, som ønsker en anderledes, sjov og varieret form for træning gennem aktiviteter, som giver dig og dine venner et smil på læberne. Vi sætter på dette hold både træning og det sociale mellem deltagerne højt.

shutterstock_224126884

Teesty AquaAction

15 - 25 år

Deltagerne på Teesty AquaAction vil i løbet af sæsonen blive præsenteret for aktiviteter som Sportslivredning, Vandpolo, Sportsdykning med iltflasker, Undervandsrugby, Konkurrencer, Vandbasket, AquaFitness med mere. Du kan som deltager også selv have indflydelse og med dine ideer sætte præg på aktiviteterne. Træningen er udfordrerende, sjov og varieret. Det er en super fed måde at afslutte dagen på med aktivitet, samvær og grin i vandet.

Tilmeld

Aktuel Pris

kr.770

    + gebyr
  • Pris for fuld sæson:
  • 1.405 kr.
Holdet tilbydes 1 gang ugentlig: Onsdag kl. 21.15 - 22.00

COVID-19 GENÅBNING

Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter genåbner fra onsdag d. 21. april for børn og unge under 18 år og for vores SeniorMotions hold for medlemmer over 70 år. For yderligere information om covid-19 restriktioner se venligst coronasmitte.dk Ved spørgsmål til genåbning af Lystrup Svømnings aktiviteter kan du læse mere på vores hjemmeside eller kontakte os på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X