AquaFitness Overlord 2. maj 2023
AquaFitness
AquaFitness er en træningsform, hvor alle kan være med

Fitness i vand giver dig den bedste form for motion, idet vandet yder modstand i alle bevægelser og har samme effekt som hård muskeltræning, der styrker hele kroppen. Med AquaFitness oplever du dynamisk undervisning, der vil give dig fornyet energi.

Vi tilbyder AquaFitness-hold med forskellige træningsintensiteter, hvorfor holdene på hver deres måde er målrettet, så træningen tilpasses til deltagernes behov. På alle vores AquaFitness-hold vil du derfor opleve en effektiv og fysisk træning til motiverende musik.

beautiful woman relax on swimming pool
Go' Morn Fitness
Go' Morn Fitness
Go' Morn Fitness

”Go Morn” Fitness giver dig en god start på dagen, uanset om du er vant til træning, er nybegynder eller om du har behov for genoptræning.

Holdet er derfor for dig, som gerne vil motionere og træne på et energifuldt, socialt og sjovt AquaFitness motionshold. Du vil uanset din kropsbygning og vægt kunne motionere i vandet uden at overbelaste muskler og led, da vandets opdrift gør kroppen lettere og friere. Øvelserne på ”Go Morn Fitness” kan du lave i dit eget tempo og efter egne behov, så du med støtte fra instruktørerne på holdet er med til at sikre glæde og succes i din træning.

Go’ Morn Fitness tilbydes to gange ugentligt:
Hold 81: Mandage kl. 10.00-10.45  i varmtvandsbassinet.
Hold 118: Torsdage kl. 9.30-10.15 i varmtvandsbassinet 

  • Pris pr. hold for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr  
AquaFitness Plus Size
AquaFitness Plus Size
AquaFitness Plus Size tilbydes hver onsdag fra 17.30-18.15, og du tilmelder dig her forneden.
AquaFitness Plus Size

AquaFitness Plus Size er for dig som gerne vil have et supplement til dit vægttabsforløb i vand. Træningen i vand mindsker nemlig belastningen af kroppens muskler og led og giver en følelse af lethed.

Holdet er til dig som gerne vil gøre noget godt for dig selv, øge din livsglæde og bevæge dig i vand. Du vil både styrke- og konditionstræne til musik, som vi er sikre på du vil blive motiveret af.

På AquaFitness Plus Size kommer du til at træne med andre kvinder, som ønsker et lettere og gladere liv. Holdet er ideelt for dig, hvis du er overvægtig, kvinde og har lyst til at være i samme båd som andre seje kvinder – og netop det gør en enorm stor forskel for motivationen.

AquaFitness Plus Size tilbydes to gange ugentligt:
Hold 105: Tirsdag kl. 19.00-19.45  i varmtvandsbassinet.
Hold 115: Onsdage kl. 18.15-19.00 i varmtvandsbassinet

  • Pris pr. hold for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr  
AquaFitness Basic Moderat intensitet
AquaFitness Basic
AquaFitness Basic (moderat intensitet)

AquaFitness Basic er til dig, der søger en skånsom træningsform af kroppens muskelgrupper. Undervisningen foregår i vores varmtvandsbassin, og det varme vands opdrift gør at du kan træne og bevæge dig uden at overbelaste kroppens muskler og led. Samtidig gør vandets modstand at du kan træne alle muskelgrupper og forbedrer kondition og åndedræt. Derfor er holdet ideelt for træningsuvante eller personer med skader.

Træningen tager udgangspunkt i simple alsidige øvelser, som du kan følge i eget tempo og øge intensiteten i takt med, at din kondition og styrke forbedres. På holdet tages der i høj grad hen- syn til evt. begrænsninger, hvorfor øvelserne i træningen kan gradueres efter behov.

AquaFitness Basic tilbydes to gange ugentligt:
Hold 93: Mandage kl. 20.30-21.15  i varmtvandsbassinet.
Hold 126: Torsdage kl. 18.15-19.00 i varmtvandsbassinet

  • Pris pr. hold for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr
AquaFitness Energy Moderat/høj intensitet
AquaFitness Energy
AquaFitness Energy tilbydes hver onsdag fra 19.45-20.30, og du kan tilmelde dig her forneden.
AquaFitness Energy (moderat/høj intensitet)

Til AquaFitness Energy vil du få en alsidig træning med varierende øvelser på både lavt og dybt vand. Du vil på bedste vis blive udfordret på din kondition og udholdende muskelstyrke. På Energy har du god mulighed for at presse dig selv fysisk i et motiverende træningsfællesskab, hvor du med tiden at kan skubbe til dit personlige niveau, tempo og intensitet.

AquaFitness Energy tilbydes en gang ugentligt:
Hold 29: Tirsdage kl. 19.15-20.00 i 25-metersbassinet 

  • Pris pr. hold for en hel sæson: 1.805 kr. + online gebyr  
AquaFitness Effect Høj intensitet
AquaFitness Effect
AquaFitness Effect tilbydes hver tirsdag fra 19.30-20.15, og du kan tilmelde dig her forneden.
AquaFitness Effect (høj intensitet)

AquaFitness Effect er intens træning i vandet, hvor du motiveres til at udfordre din kondition og styrke fra start til slut. Træningen vil være alsidig og varieret og bestå af hårde og effektive puls- og styrke øvelser. Der er fokus på, at du i højere grad udfordres til at arbejde nær din maxpuls for at øge din kondition, muskelstyrke og udholdenhed igennem varieret og intervalpræget træ- ning.

Træningen foregår på både lavt og dybt vand, samt på vandkanten, og der vil være visse øvelser, hvor du får hovedet under vand. Træningsopsætningen på Effect vil også være inspireret af Cross-fit eller cirkeltræning som træningsform. Målet er, at du i løbet af sæsonen arbejder med at forbedre dine personlige resultater.

AquaFitness Effect tilbydes en gang ugentligt:
Hold 30: Tirsdage kl. 20.00-20.45 i 25-metersbassinet 

  • Pris pr. hold for en hel sæson: 1.805 kr. + online gebyr   
Øvrigt Information

Alle medlemmer samt klippekortsbrugere skal ved første indmeldelse samt ved køb af klippekort tilkøbe et adgangsgivende armbånd til 150 kr. 

Ved køb af armbånd bedes du i købet skrive navnet og alder på den som skal bruge armbåndet, så vi kan kode armbåndet til den korrekte bruger 

Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter tilbyder også AquaFitness for gravide. Dette kan du læse mere om her.

Du får dit armbånd udleveret ved frontdisken i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter

Ved udlevering af armbånd skal du sige navnet på den som skal benytte armbåndet.

Armbåndet er personligt og kodes, så det giver adgang til omklædningsrummet samt et skab i forbindelse med din(e) svømmetider. 

Armbåndet har min. 2 års levetid og bliver kodet til dine hold og tider i indeværende sæson. 

Dine klip vil altid kunne ses via dit indgangsarmbånd

Hver gang du har været til svømning vil du få en mail med antal aktive klip tilbage på dit indgangsarmbånd

Når dit armbånd er ved at være tømt for klip, vil du også blive mindet om, at det er tid til at tanke op på armbåndet 

Går I til svømning til baby- eller småbørnshold, så kodes det adgangsgivende armbånd til barnets navn – ved baby- og småbørnshold, skal der kun bruges et adgangsgivende armbånd pr. barn.

Lystrup Svømning

AquaFitness for dig