Voksne – Svømmetræningstilbud Overlord 5. maj 2023
Svømmetræningstilbud for voksne
Lystrup Svømning har forskellige svømmetilbud til voksne, som alle rummer muligheden for at tilgodese den enkeltes ønske om at dygtiggøre sig i vandet.

På alle vores undervisningstilbud til voksne hjælper vi dig gerne med at sætte mål for din træning uanset dit svømmeniveau og dine behov. De forskellige træningstilbud er inddelt efter forskellige niveauer som du kan læse meget mere om herunder.

Svømmeteknik Basic
Svømmeteknik Basic
Svømmeteknik Basic tilbydes hver lørdag fra kl. 9.45-10.30, og du kan tilmelde dig her forneden.
Svømmeteknik Basic

Svømmeteknik Basic er for begyndere/let-øvede svømmere, hvor du introduceres til stilarterne – crawl, brystsvømning og rygcrawl. Som supplement til den svømmetekniske træning underviser instruktørerne også i andre svømmefærdigheder såsom bjærgning, spring og dyk tilpasset den enkeltes ønsker og niveau.

Det er en forudsætning, at du er fortrolig med vandet, så du kan begå dig på dybt vand, og er parat til at blive undervist med hovedet under vandet. 

Svømmeteknik Basic tilbydes på følgende tidspunkt i 25-meter bassinet:
Hold 68: Lørdage kl. 9.45-10.30

  • Pris for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr 
Svømmeteknik Classic
Svømmeteknik Classic
Svømmeteknik Classic

Svømmeteknik Classic er et hold målrettet forholdsvis stærke og let-øvede svømmere. For at deltage på holdet, er det en forudsætning, at du kan svømme crawl, rygcrawl og brystsvømning på fortsætterni- veau – mindst 100 meter uden pause.

Vi arbejder med at optimere din svømmestil, vejrtrækning, balance samt arbejder med øget ”tempo”, så du med tiden kan svømme længere distancer. Som supplement til svømmetræningen styrkes dine færdigheder indenfor dyk, hovedspring, vendinger i vandet og vandtrædning efter behov og dine egne ønsker.

Svømmeteknik Classic tilbydes på følgende tidspunkt i 25-meter bassinet:
Hold 67: Lørdage kl. 9.00-9.45

  • Pris for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr 
Svømmeteknik Crawl
Svømmeteknik Crawl
Svømmeteknik Crawl tilbydes hver onsdag fra 18.15-19.00, og du kan tilmelde dig her forneden.
Svømmeteknik Crawl

Svømmeteknik Crawl er et hold for let-øvede/øvede svømmere samt triatleter, der ønsker at forbedre deres crawl og rygcrawl.

Formålet er at forbedre din crawl/rygcrawl med henblik på at optimere udholdenhed og svømmestil, så du på sigt kan svømme længere distancer. Der indlægges løbende svømmetest, så du har et realistisk billede af dit svømmetempo. Træningen niveauopdeles og suppleres med puls- og samarbejdsøvelser.

Svømmeteknik Crawl tilbydes på følgende tidspunkt i 25-meter bassinet:
Hold 46: Onsdage kl. 19.45-20.45

  • Pris for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr 
Svømmeteknik Crawl Xtra
Svømmeteknik Crawl Xtra
Svømmeteknik Crawl Xtra tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du kan tilmelde dig her forneden.
Svømmeteknik Crawl Xtra

Svømmeteknik Crawl Xtra er et hold for særligt gode svømmere som triatleter, som ønsker at træne samt efter programmer, der optimerer såvel teknik samt udholdenhed. Dette betyder blandt andet at intervaltræning er en hyppig del af undervisningen.

Det er muligt på dette hold at lave individuelle programmer samt øve hurtighed og styrke. For at deltage på holdet er det en forudsætning, at du kan svømme crawl på, fortsætter niveau – mindst 200 meter uden pause.

Foruden crawl vil holdet også indeholder elementer fra Open Water Svømning. Dette foregår både i bassinet, og udenfor efter aftale med den enkelte træner på holdet.

Svømmeteknik Crawl Xtra tilbydes på følgende tidspunkt i 25-meter bassinet:
Hold 47: Onsdage kl. 19.45-20.45

  • Pris for en hel sæson: 2.005 kr. + online gebyr 
OpenWater Træn dine skills
OpenWater - Træn dine skills
Open Water svømning tilbydes hver tirsdag fra 20.15-21.15, og du tilmelder dig her forneden.
OpenWater - Træn dine skills

Holdet er for dig, der enten har lyst til at prøve kræfter med Open Water Svømning og/eller som vil forbedre din svømmestil, så du i højere grad opnår kvalifikationer og overblik i Open Water aktiviteter. Holdet er for alle og der er ingen krav til nuværende svømmeteknik. Når man svømmer Open Water, er der garanti for store naturoplevelser, og hvis du går med en lille drøm om en dag at lave en triatlon, er det også typisk Opwn Water, der svømmes ved stævner. Strøm, bølger og manglende sigtbarhed er blot tre af mange udfordringer i åbent vand som vi selvfølgelig kommer til at arbejde med.

På holdet vil du blive introduceret til svømning i Open Water og klædt på til at komme ud i det åbne hav igennem en lang række målrettede svømmeøvelser! Du vil i løbet af sæsonen også gennemgå og opnå færdigheder inden for livredning- og sikkerhedsøvelser, som er nødvendige når man svømmer Open Water.

Undervisningen vil foregå i vores 25-meters bassin og ved havet, når vind og vejr tillader det.

Nuværende pris gældende fra 1. april 2023: 695 kr.
Pris for hel sæson: 1.945 kr.

Øvrigt Information

Alle medlemmer samt klippekortsbrugere skal ved første indmeldelse samt ved køb af klippekort tilkøbe et adgangsgivende armbånd til 150 kr. + online gebyr.

Ved køb af armbånd bedes du i købet skrive navnet og alder på den som skal bruge armbåndet, så vi kan kode armbåndet til den korrekte bruger 

Bliver dit armbånd væk eller passer størrelsen ikke længere, så skal du investere i et nyt armbånd.

Vi ombytter ikke brugte adgangsgivende armbånd til andet. Ødelagte armbånd byttes ikke medmindre det er en fejl i chippen på armbåndet.

Du får dit armbånd udleveret ved frontdisken i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter

Ved udlevering af armbånd skal du sige navnet på den som skal benytte armbåndet.

Armbåndet er personligt og kodes, så det giver adgang til omklædningsrummet samt et skab i forbindelse med din(e) svømmetider. 

Armbåndet har min. 2 års levetid og bliver kodet til dine hold og tider i indeværende sæson. 

Bliver dit armbånd væk eller passer størrelsen ikke længere, så skal du investere i et nyt armbånd.

 

Ved tilmelding til hold pålægges et gebyr pr. deltager ved køb gennem event IT. Gebyret er 4 kr. + 4 % ex moms.
Gebyret der betales direkte til event IT er momset, da firmaet ikke som Lystrup Svømning er momsfritaget.
Gebyret dækker omkostningerne ved at levere en sikker online betalingsplatform, implementering af sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte kundernes data, samt vedligeholdelse og opdatering af de systemer og servere, der er nødvendige for at drive systemet.

Dine klip vil altid kunne ses via dit indgangsarmbånd

Hver gang du har været til svømning vil du få en mail med antal aktive klip tilbage på dit indgangsarmbånd

Når dit armbånd er ved at være tømt for klip, vil du også blive mindet om, at det er tid til at tanke op på armbåndet 

Går I til svømning til baby- eller småbørnshold, så kodes det adgangsgivende armbånd til barnets navn – ved baby- og småbørnshold, skal der kun bruges et adgangsgivende armbånd pr. barn.

Lystrup Svømning

Tilmeld dig i dag