Ferieplan for Lystrup Svømning
holdundervisning og Offentlig Svømning

Lystrup Svømning følger skolernes ferieplanen for skoleåret 2020/2021. I skemaet herunder viser de dage,  hvor svømmehallen er lukket.
Ved pludselig lukning pga. uheld i vandet eller tekniske problemer følger de tekniske ledere Aarhus Kommunens gældende regler for ophold i vandet.

Der kan forekomme uforudsete begivenheder, som resulterer i lukning af svømmehallen. Lystrup Svømning forsøger at håndtere forholdene bedst muligt ud fra, hvad der kommer såvel medlemmer til forening til gode. Vi yder desværre ikke kompensation, hverken økonomisk eller ved flytning af svømmetider i ovennævnte situationer.

Såfremt svømmehallen skulle lukke grundet en uforudset begivenhed, så vil personalet i Lystrup Svømning efter bedste evne gøre vores for at informere vores medlemmer.

Lystrup Svømning er uden indflydelse på drift at anlægget.

 

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X