Samarbejdspartnere og sponsorer Overlord 8. maj 2023
Lystrup Svømning
Samarbejdspartnere og sponsorer
Lystrup Svømning har indgået aftaler med en række virksomheder, som nævnes herunder.

En række virksomhederm fonde og organisationer har støttet realiseringering og byggeriet af Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter, som stod færdigt i juni 2022.

Du kan læse mere om disse samarbejdspartnere og hvad de har støttet på Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter .

Lystrup Svømning er altid interesseret i at mødekomme nye samarbejdspartnere og sponsorer, og vi er altid stolte og taknemmelige over alle de samarbejdsaftaler, som vi indgår. Vi ønsker et gensidigt og respektfuldt samarbejde med virksomheder uanset om det er med udgangspunkt i et sponsorat, samarbejde, indkøbsaftale eller om vi kan være behjælpelige med sjove og anderledes events og fælleskabsaktiviteter for virksomhedens ansatte.

Nye samarbejdspartner eller sponsor

Er din virksomhed interesseret i at samarbejde med Lystrup Svømning eller være synlig i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter, så er du velkommen til at kontakte direktør Camilla Jørgensen for en dialog om din ide og hvilket samarbejde, som du forestiller dig vil være godt for begge parter. Du finder kontaktoplysninger til Camilla Jørgensen her på knappen.

Lystrup Svømning
Samarbejdspartnere og sponsorer
LML Sport
LML SportSe mere her

Lystrup Svømning har en leverendøraftale med LML Sport, hvor vi sælger badetøj, svømmebriller og ble-badetøj i vores shop i Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter. LML sport har i den forbindelse skaffet alt butiksinventar samt støtter op omkring events og tiltag med præmer, så vores aftale også kommer medlemmer og gæster tilgode.

TYR

Lystrup Svømning køber alt vores personalebadetøj hos svømmetøjs- og svømmeudstyrsfabrikanten TYR. Udover, at TYR er vores leverandør af personalebadetøj, tilbyder vi også 20% rabat ved online køb hos tyr.dk til alle vores medlemmer.

LML Sport
Sport24 / HummelSe mere her

Lystrup Svømning har i en årrække haft et sponsorsamarbejde med Sport24 og Hummel. Derfor arbejer Lystrup Svømnings personale altid i Hummel tøj samt vores vandpolo Hold er repræsenteret i Hummel. Sport24 støtter op omkring arramgementer og stævner med præmerier, således der også gives noget ud til medlemmer og gæster.

OK Benzin
OK BenzinSe mere her

Støt LIF - Tank OK!

Få et benzinkort og støt lokalsporten. Ved alle nytegninger af kort går overskuddet til LIF, som uddeler det ligeligt til alle LIF's underafdelinger. Der sælges benzinkort ved SuperBrugsen i Lystrup.

Super Brugsen Lystrup
Super Brugsen Lystrup Se mere her

Super Brugsen Lystrup støtter ofte Lystrup Svømning i forbindelse med forskellige arrangementer.

Djurslands BankSe mere her

Lystrup Svømning og Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter benytter Djurslandsbank, da vi værner om at have en lokal bank.

Djurslands Bank støtter ofte Lystrup Svømning i forbindelse med forskellige arrangementer.

Saftey Partner v/Torben Rehder
Saftey Partner v/Torben RehderSe mere her

I samarbejde med Saftey Partner tilbyder Lystrup Svømning en lang række førstehjælpskurser. Du kan læse meget mere om vores førstehjælpstilbud her.

Renee - Center for rengøring
Renee - Center for rengøringSe mere her

Renee støtter Lystrup Svømning ved at sponsorerer covid-19 rengøringsmidler og håndsprit så vi alle kan gå sikkert i svømmehallen.