fbpx

Kort om Lystrup Svømning


Lystrup Svømning er med mere end 4.500 medlemmer Danmarks næststørste svømmeklub. Instruktørerne på alle vores hold har relevant svømmeuddannelse, og flere er specialiseret inden for områderne baby/småbørnssvømning, AquaFitness, vandpolo, svømmeteknisk træning og undervisning af børn og unge med særlige behov.

Vi sætter kvaliteten af undervisningen højt og søger nye trends.

Instruktør til rygtræning


Lystrup Svømning søger en instruktør til at undervise vores to rygtræningshold, mens vores nuværende instruktør er på barsel.

KORT OM JOBBET

Du vil få ansvaret for at undervise de to ryghold, vi tilbyder hver uge. Holdene er på to forskellige niveauer, hvorfor træningen skal tilpasses herefter. Du kan læse mere om rygholdene her. Du vil blive aflønnet efter Lystrup Svømnings instruktørlønsatser.

DIN PROFIL

Du er uddannet inden for fysioterapi eller har kendskab til rygtræning og kroppens anatomi - du må gerne være under uddannelse på en relevant uddannelse. Du er åben og udadvendt, og har flair for at undervise. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til s-formtræning, men dette er ikke et krav. Inden opstart vil du naturligvis få en samtale med vores nuværende instruktør, således du bliver klædt godt på til at varetage jobbet.

ANSØG

Send en mail til Lystrup Svømnings formand, Camilla Jørgensen. Skriv kort om, hvem du er, hvilke relevante kompetencer, du besidder, samt hvilken motivation, du har for at søge jobbet. Stillingen er på nuværende tidspunkt tidsbegrænset til et år, men der kan være mulighed for forlængelse.

Jobmuligheder i Lystrup Svømning


Vi er altid interesserede i dygtige og engagerede instruktører med erfaring eller interesse inden for pædagogik, idræt, undervisning og svømning.

Har du lyst til at indgå i et team af dygtige og engagerede kollegaer, så ser vi frem til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Ansøgningen bedes indeholde relevante oplysninger om dig samt en kort beskrivelse af, hvorfor du søger job hos Lystrup Svømning.

Du vil i forbindelse med videregående uddannelse, nuværende og fremtidige jobs uden for svømme verdenen opleve, at du med et underviser, livredder eller servicejob i Lystrup Svømning får merit og ikke mindst anerkendelse for at have haft et fritidsjob, hvor du har mestret at kunne undervise, servicere og formidle til børn, unge eller voksne samt at kunne indgå i et større kollegialt team - Lystrup Svømning har mellem 60 og 70 timeansatte medarbejdere i alderen 13 til 69 år.

Vi lægger vægt på, at vores ansatte uanset alder har et åbent og smilende sind, er ansvarsbevidste, lærevillige og har interesse i forenings- og idrætsliv. Du behøver ikke være mester-svømmer for at søge arbejde i Lystrup Svømning, da vores holdtyper og muligheder spænder vidt. Du skal selvfølgelig kunne lide vand og at være i og omkring bassinet. Vi anbefaler, at du kigger hjemmesiden igennem for muligheder og holdtyper, det vil give dig et overblik over vores brede vifte af svømme- og aktivitetstilbud.Til de yngste ansøgere under 15 år, så ansætter vi typisk først med arbejde i billetkontoret eller som hjælper til SFO svømning i omklædningsrummene.

Lystrup Svømning tilbyder alle ansatte

  • Løn efter kvalifikationer i forbindelse med faste undervisningsopgaver
  • Hummel Shorts Sæt til arbejde
  • TYR badebuks/badedragt til arbejde
  • Betalt kursusuddannelse
  • Sociale arrangementer og oplevelser
  • Svømning på VoksenMotion samt 50 % rabat på kontingentet på et af vores øvrige svømmehold
  • Alle ansatte instruktører/trænere er frivillige hjælpere i løbet af sæsonen efter behov og på skift i Lystrup Svømnings arrangementer og stævner
 
X