Kort om Lystrup Svømning


Lystrup Svømning er med mere end 4.300 medlemmer Danmarks næststørste svømmeklub. Instruktørerne på alle vores hold har relevant svømmeuddannelse, og flere er specialiseret inden for områderne baby/småbørnssvømning, AquaFitness, vandpolo, svømmeteknisk træning og undervisning af børn og unge med særlige behov.

Vi sætter kvaliteten af undervisningen højt og søger nye trends.

Jobmuligheder i Lystrup Svømning


 Vi er altid interesserede i dygtige og engagerede instruktører med erfaring eller interesse inden for pædagogik, idræt, undervisning og svømning.

Har du lyst til at indgå i et team af dygtige og engagerede kollegaer, så ser vi frem til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Ansøgningen bedes indeholde relevante oplysninger om dig samt en kort beskrivelse af, hvorfor du søger job hos Lystrup Svømning.

Du vil i forbindelse med videregående uddannelse, nuværende og fremtidige jobs uden for svømme verdenen opleve, at du med et underviser, livredder eller servicejob i Lystrup Svømning får merit og ikke mindst anerkendelse for at have haft et fritidsjob, hvor du har mestret at kunne undervise, servicere og formidle til børn, unge eller voksne samt at kunne indgå i et større kollegialt team - Lystrup Svømning har mellem 60 og 70 timeansatte medarbejdere i alderen 13 til 69 år.

Vi lægger vægt på, at vores ansatte uanset alder har et åbent og smilende sind, er ansvarsbevidste, lærevillige og har interesse i forenings- og idrætsliv. Du behøver ikke være mester-svømmer for at søge arbejde i Lystrup Svømning, da vores holdtyper og muligheder spænder vidt. Du skal selvfølgelig kunne lide vand og at være i og omkring bassinet. Vi anbefaler, at du kigger hjemmesiden igennem for muligheder og holdtyper, det vil give dig et overblik over vores brede vifte af svømme- og aktivitetstilbud.Til de yngste ansøgere under 15 år, så ansætter vi typisk først med arbejde i billetkontoret eller som hjælper til SFO svømning i omklædningsrummene.

Lystrup Svømning tilbyder alle ansatte

  • Løn efter kvalifikationer i forbindelse med faste undervisningsopgaver
  • Hummel Shorts Sæt til arbejde
  • TYR badebuks/badedragt til arbejde
  • Betalt kursusuddannelse
  • Sociale arrangementer og oplevelser
  • Svømning på VoksenMotion samt 50 % rabat på kontingentet på et af vores øvrige svømmehold
  • Alle ansatte instruktører/trænere er frivillige hjælpere i løbet af sæsonen efter behov og på skift i Lystrup Svømnings arrangementer og stævner
 
X