fbpx

Fuldtidsstilling - Udadvendt og Målrettet Projektmedarbejder


Lystrup Svømning søger en udadvendt og iderig projektmedarbejder, der skal kunne skabe samarbejdsaftaler og partnerskaber med svømmeklubbens interessenter og netværk med henblik på at sikre fremdrift og motivation for udvikling, synlighed og samskabelse. Lystrup Svømning er en svømmeklub i rivende udvikling. Vi aktiverer ugentlig mere end 4500 børn og voksne i forskellige svømme- og vandaktivitetstilbud. Samtidig er klubbens ledelse langt med byggeprojektet ”Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter”, hvorfor vi forventer inden for de næste 2 år at skulle øge medlemstallet med over 50%.

Arbejdsopgaverne som projektmedarbejder spænder fra planlægning, markedsføring og styring af store og mindre kampagner/eventstiltag til opsøgende arbejde til interessenter/netværk samt administrative funktioner under projektledelsen. Derudover skal du varetage opgaver til styrkelse af kampagneindsatser, eksterne kommunikations/PR-opgaver samt vedligehold af webside og SoMe strategier.

Download jobopslag

Sidste frist for ansøgning

Ansøgning mærket ”Projektmedarbejder” sendes senest
fredag d. 2. november kl. 12.00 til

  •  

Instruktør til rygtræning


Lystrup Svømning søger en instruktør til at undervise vores to rygtræningshold, mens vores nuværende instruktør er på barsel.

KORT OM JOBBET

Du vil få ansvaret for at undervise de to ryghold, vi tilbyder hver uge. Holdene er på to forskellige niveauer, hvorfor træningen skal tilpasses herefter. Du kan læse mere om rygholdene her. Du vil blive aflønnet efter Lystrup Svømnings instruktørlønsatser.

DIN PROFIL

Du er uddannet inden for fysioterapi eller har kendskab til rygtræning og kroppens anatomi - du må gerne være under uddannelse på en relevant uddannelse. Du er åben og udadvendt, og har flair for at undervise. Det vil være en stor fordel, hvis du har kendskab til s-formtræning, men dette er ikke et krav. Inden opstart vil du naturligvis få en samtale med vores nuværende instruktør, således du bliver klædt godt på til at varetage jobbet.

ANSØG

Send en mail til Lystrup Svømnings formand, Camilla Jørgensen. Skriv kort om, hvem du er, hvilke relevante kompetencer, du besidder, samt hvilken motivation, du har for at søge jobbet. Stillingen er på nuværende tidspunkt tidsbegrænset til et år, men der kan være mulighed for forlængelse.


Jobmuligheder som instruktør, træner eller hjælpeinstruktør til Svømme- og Aktivitetshold eller som servicemedarbejder i billetkontor


Vi er altid interesserede i dygtige og engagerede instruktører med erfaring eller interesse inden for pædagogik, idræt, undervisning og svømning.

Har du lyst til at indgå i et team af dygtige og engagerede kollegaer, så ser vi frem til at modtage en uopfordret ansøgning fra dig. Ansøgningen bedes indeholde relevante oplysninger om dig samt en kort beskrivelse af, hvorfor du søger job hos Lystrup Svømning.

Du vil i forbindelse med videregående uddannelse, nuværende og fremtidige jobs uden for svømme verdenen opleve, at du med et underviser, livredder eller servicejob i Lystrup Svømning får merit og ikke mindst anerkendelse for at have haft et fritidsjob, hvor du har mestret at kunne undervise, servicere og formidle til børn, unge eller voksne samt at kunne indgå i et større kollegialt team - Lystrup Svømning har mellem 60 og 70 timeansatte medarbejdere i alderen 13 til 69 år.

Vi lægger vægt på, at vores ansatte uanset alder har et åbent og smilende sind, er ansvarsbevidste, lærevillige og har interesse i forenings- og idrætsliv. Du behøver ikke være mester-svømmer for at søge arbejde i Lystrup Svømning, da vores holdtyper og muligheder spænder vidt. Du skal selvfølgelig kunne lide vand og at være i og omkring bassinet. Vi anbefaler, at du kigger hjemmesiden igennem for muligheder og holdtyper, det vil give dig et overblik over vores brede vifte af svømme- og aktivitetstilbud.Til de yngste ansøgere under 15 år, så ansætter vi typisk først med arbejde i billetkontoret eller som hjælper til SFO svømning i omklædningsrummene.


Lystrup Svømning tilbyder alle timeløns ansatte

  • Løn efter kvalifikationer i forbindelse med faste undervisningsopgaver
  • Hummel Shorts Sæt til arbejde
  • TYR badebuks/badedragt til arbejde
  • Betalt kursusuddannelse
  • Sociale arrangementer og oplevelser
  • Svømning på VoksenMotion samt 50 % rabat på kontingentet på et af vores øvrige svømmehold
  • Alle ansatte instruktører/trænere er frivillige hjælpere i løbet af sæsonen efter behov og på skift i Lystrup Svømnings arrangementer og stævner
  •  
X