Team Frivillig Overlord 7. maj 2023
Støt op om Lystrup Svømning – Bliv frivillig
Lystrup Svømning stiller med frivillige i forbindelse med arrangementer som afholdes af foreningen selv, samt til eksterne arrangementer, som fx større sportsbegivenhede, koncerter og festivaller, som arrangeres i Aarhus og omegn.

Formålet med vores arrangementer og de frivilliges engagement, er at styrke idrætslivet og aktiviteterne i lokalsamfundet, samt fælles at rejse midler at forbedre og forny materialer, områder og facilliteter for vores medlemmer og gæster. 
som nærmer sig med hastige skridt. Derfor er du som frivillig i Lystrup Svømning med til at bidrage til et attraktivt lokalsamfund!

Lystrup Svømning er en frivillig ledet forening og en ansat administration til at aflaste bestyrelsen fra driftsopgaver og administration.
Vi har i Lystrup Svømning stolte værdier og et stærkt fællesskab, og vores ambition er at tilbyde mange forskellige aktivitets- og idrætstilbud til lokalsamfundet. Her kan det bl.a. nævnes, at vi på nuværende tidspunkt er en af de eneste foreninger i Østjylland, der tilbyder vandpolo i alle aldersgrupper, samt anderledes vandaktiviteter for børn i alderen 8-14 år. Vores mål med realiseringen af det nye svømme- og aktivitetscenter er at kunne rumme en endnu bredere målgruppe af svømmere, end vi kan i dag, samt at sikre de bedste rammer for alle vores medlemmer. Som frivillig ved Lystrup Svømning forpligter man sig ikke til mere end man har lyst til, og det er altid okay at sige fra.
Det vigtigste for os er at alle får en god oplevelse. Grundlæggende har vi fire typer af frivilligt arbejde:

  • Sportsarrangementer
  • Musikarrangementer
  • Kulturarrangementer
  • Foreningsarbejde

Uanset hvad du er til, når du melder dig som frivillig, får du en grundig introduktion til opgaven og du vil aldrig stå med et større ansvar end du selv er villig til at tage. Derudover vil vi, så vidt det er muligt, altid prioriterer at holde et fællesmøde før og efter aktiviteten.

Vil du være med på holdet?

Ønsker du at høre mere eller har du lyst til at støtte op om vores projekt, så meld dig som frivillig, ved at skrive en mail på aktiv@lystrupsvoemning.dk, hvorefter vi vil tage kontakt til dig, så vi i samarbejde med dig kan finde frem til, hvilke opgaver du kunne være interesseret i.

"For mig handler det om at yde en frivillig indsats, lokalt og med et godt sammenhold. Jeg føler, at min indsats gør en forskel! Vi glæder os alle sammen til vores nye svømme- og aktivitetscenter - for os svømmere, giver det mere tid i vandet. Men vi glæder os også til alle de ting, som kommer til at foregå oppe i klubhuset."