Motionssvømning for voksne

Vi har flere forskellige muligheder for voksne, der ønsker at træne og bevæge sig i vand. Disse tilbud adskiller fra almindelig offentlig svømning, og har udelukkende fokus på almindelig motionssvømning. Du finder dem herunder.

Ved motionssvømning er der ikke tilknyttet en instruktør, men du er altid velkommen til at spørge en af vores livreddere til råds, hvis brænder inde med noget i forhold til din træning.

 

VoksenMotion

VoksenMotion er klassisk motionssvømning, hvor der på udvalgte tidspunkter i løbet af ugen er mulighed for fri svømning. Typisk vil en eller to baner være øremærket til hurtigsvømning, men i resten af bassinet er der mulighed for at svømme i dit eget tempo. VoksenMotion tilbydes 6 gange om ugen på følgende tidspunkter:

Priser:

Du kan tilmelde dig VoksenMotion med enten et sæsonkontingent eller ved køb af 12-turskort eller enkeltbilletter.

Sæsonkontingentet hvor du har fri adgang til VoksenMotion gennem hele svømmesæsonen 2022/2023

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.830 kr.
Pris for hel sæson: 2.200 kr.

Et 12-turskort koster 740 kr., mens det for personer over 60 år koster 700 kr.

Enkeltbilletter koster 65 kr.

 

FriskStart Motion

FriskStart Motion er et tilbud for de morgenfriske, hvor du på tre hverdage i løbet af ugen har adgang til både varmtvands- og 25-meter bassinet. Du vælger dermed helt selv om du vil lave motionssvømning eller ind i det varme bassin og slappe af med sauna, spa eller en tur under den kolde spand. Du kan også gå til og fra begge bassiner som du lyster. FriskStart Motion tilbydes på følgende tidspunkter:

Priser:

For at få adgang til FriskStart Motion kan du købe et sæsonkontingent, hvor du har fri adgang til bassinerne hele svømmesæsonen 2022/2023.

Nuværende pris gældende fra 14. oktober:  1.990 kr.
Pris for hel sæson: 2.400 kr.

Du kan også vælge at købe et 12-turskort for 800 kr. For personer over 60 år koster 12-turskorter 760 kr.

 

Kombinationstilbud

Du kan vælge at kombinere VoksenMotion og FriskStart Motion, så du har adgang til bassinerne på alle tidspunkter, hvor begge hold tilbydes. 

Dette koster 3.900 kr. for hele svømmesæsonen 2022/2023, og du kan tilmelde dig her.

 

Kombination med SaunaGus/Wellness

Du kan også vælge at kombinere din motionssvømning, så du får adgang til SaunaGus/Wellness, der tilbydes fire gange ugentligt. Du kan læse mere om, hvad SaunaGus/Wellness er her.

Pris VoksenMotion + SaunaGus/Wellness: 4.200 kr. Tilmeld dig her.

Pris FriskStart Motion + SaunaGus/Wellness: 4.400 kr. Tilmeld dig her.

 

Adgangsgivende armbånd

Ved oprettelse og køb af kontingent skal ALLE investere i et adgangsgivende armbånd. Dette købes i forbindelse med tilmeldingen, men kan også findes i vores webshop. Armbåndet kan afhentes ved vores frontdesk i Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter inden sæsonen starter.

Det adgangsgivende armbånd koster 150 kr.

 

Sæsonen starter/slutter

Sæsonen starter fredag den 12. august 2022, og slutter torsdag den 22. juni 2023. Holdoversigt og ferieplan kan findes her på hjemmesiden, eller i fysiske udgaver i vores frontdesk ved Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter.

 

Offentlig svømning

På udvalgte tidspunkter i løbet af ugen har Momentet Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter offentligt åbent. Her er adgang for alle - såvel børn som voksne, men i 25-meter bassinet vil der som regel være en eller to baner med plads til motionssvømning. Du kan læse mere om offentlige åbningstider og priser her.