Team Frivillig

 

Støt op om Lystrup Svømning – Bliv frivillig

Lystrup Svømning stiller med frivillige i forbindelse med arrangementer som afholdes af foreningen selv,
samt til eksterne arrangementer, som fx XTERRA eller NorthSide. Formålet med vores arrangementer og
de frivilliges engagement, er at styrke idrætslivet og aktiviteterne i lokalsamfundet, samt at realisere vores nye Svømme- og Aktivitetscenter,
som nærmer sig med hastige skridt. Derfor er du som frivillig i Lystrup Svømning med til at bidrage til et attraktivt lokalsamfund!
Lystrup Svømning er en frivillig ledet forening, med stolte værdier og et stærkt fællesskab, og vores ambition er at tilbyde mange
forskellige aktivitets- og idrætstilbud til lokalsamfundet. Her kan det bl.a. nævnes, at vi på nuværende tidspunkt er en af de eneste
foreninger i Østjylland, der tilbyder vandpolo i alle aldersgrupper, samt anderledes vandaktiviteter for børn i alderen 8-14 år. Vores mål
med realiseringen af det nye svømme- og aktivitetscenter er at kunne rumme en endnu bredere målgruppe af svømmere, end vi kan i dag,
samt at sikre de bedste rammer for alle vores medlemmer.
Som frivillig ved Lystrup Svømning forpligter man sig ikke til mere end man har lyst til, og det er altid okay at sige fra.
Det vigtigste for os er at alle får en god oplevelse. Grundlæggende har vi fire typer af frivilligt arbejde:

  • Sportsarrangementer
  • Musikarrangementer
  • Kulturarrangementer
  • Foreningsarbejde

Uanset hvad du er til, når du melder dig som frivillig, får du en grundig introduktion til opgaven og du vil aldrig stå med et større
ansvar end du selv er villig til at tage. Derudover vil vi, så vidt det er muligt, altid prioriterer at holde et fællesmøde før og efter aktiviteten.

Vil du være med på holdet?

Ønsker du at høre mere eller har du lyst til at støtte op om vores projekt, så meld dig som frivillig, ved at skrive en mail til Rikke Johnsen
på forening@lystrupsvoemning.dk, hvorefter hun vil tage kontakt til dig, så I sammen kan finde frem til, hvilke opgaver du kunne være interesseret i.

 

"For mig handler det om at yde en frivillig indsats, lokalt og med et godt sammenhold. Jeg føler, at min indsats gør en forskel!Vi glæder os alle sammen til
vores nye svømme- og aktivitetscenter - for os svømmere, giver det mere tid i vandet. Men vi glæder os også til alle de ting, som kommer til at foregå oppe i klubhuset."

Næste event

Aarhus Åbner Op


Lystrup Svømning søger frivillige til sommerens genåbningsfest Aarhus Åbner op i musikhusparken! Vær hjælper til fede koncerter, sommerens EM-brag, og mange andre fede arrangementer.

Hjælpere til Aarhus Åbner Op – sommerens genåbningsfest

 

Vi har brug for DIG

Vi skriver til dig, da vi hos Lystrup Svømning denne sommer har sagt ja til at stille en række frivillige hjælpere til rådighed til sommerens genåbningsfest – Aarhus Åbner op. 

Tilbring en dag til fede arrangementer og i godt selskab

Vagterne er planlagt således, at man altid vil være minimum 2 og 2 sammen, så man altid vil gå sammen med en man kender. Tag derfor meget gerne en ven, veninde eller et familiemedlem under armen så vi kan blive endnu flere hjælpere! Jo flere vi stiller til rådighed, desto flere penge kan gå til det gode formål. Vær dog opmærksom på, at man som minimum skal være fyldt 15 år for at deltage. 

EM, koncerter, standup og open air bio 

Aarhus Åbner Op er sommerens helt store genåbningsfest, der vil finde sted fra den 10. juni til den 11. juli på musikhusparken. Her vil der blive vist EM-kampe på storskærm, spilles fede koncerter, være standupcomedy og open-air bio og meget mere i løbet af hele sommeren! 

Som frivillig hjælper til Aarhus Åbner Op er du med til at samle penge ind til Lystrup Svømning, som vil være med til at realisere en del af det kommende udeområde til Momentet. Udeområdet vil komme både klubbens medlemmer og byens borger til gode.

Mad og biletter til valgfrit arrangement

Som hjælper får man mad fra arrangementets mad bar, som Spiselauget står for. Deltager man to gange som hjælper får man derudover også en gratis billet til et valgfrit arrangement – dog ikke dem der allerede er udsolgt. 

Vælg selv en dag og et arrangement

Aarhus Åbner Op strækker sig fra den 10. juni til den 11. juli og der er brug for frivillige hjælpere i hele perioden. Det vil altså sige man kan være med som hjælper en valgfri dag i ugerne 25, 26 og 27. Der er altså super god mulighed for at finde en eller flere dage, hvor man kan være med.

Vagttyper

I nedenstående kan du læse mere om, hvilke typer vagter der er:

Billet/toilet (man skal minimum være fyldt 18) - Tjek af billetter. Afspritning, rengøring og opfyldning af toiletter.

Is og popcorn stand - Klargøring, opfyldning, salg, oprydning, nedpakning mm.

Pølsevogn - Klargøring, opfyldning, salg, oprydning, nedpakning mm.

Medhjælpere til Spiselauget - servering, afspritning og oprydning

Programmet for Aarhus Åbner Op

Du kan i programmet se hvilket arrangementer der foregår. Måske du kan finde en koncert, et standup show eller en fodboldkamp du gerne vil være frivillig til! Fx kan du stå i pølsebod når Danmark møder Wales, eller servere popcorn når Simon Talbot laver standup. 

Tidspunkterne for og længden af vagterne varierer, men regn med at man skal sætte enten en formiddag, eftermiddag eller en aften af til at være hjælper.

Kontakt os:

Har du derfor lyst til at være med til Sommerens fedeste genåbnings arrangement, så skriv til os på pr@lystrupsvoemning.dk – så hjælper vi med at finde en vagt, der passer dig.