Svøm Teknik Open Water

Antal tilmeldte: 0/21 Alder: 15-99 Pris: 1.945,00 DKK
12/08/2022 - 22/06/2023 Lystrup Svømmehal 25m bassin Tirsdag 20:15-21:15
Beskrivelse

OpenWater

Træn dine skills

Holdet er for dig, der enten har lyst til at prøve kræfter med Open Water Svømning og/eller som vil forbedre din svømmestil, så du i højere grad opnår kvalifikationer og overblik i Open- Water aktivitetter. Holdet er for alle og der er ingen krav til nuværende svømmeteknik. Når man svømmer Open Water, er der garanti for store naturoplevelser samt ved mange triatlonstævner svømmes der Open Water. Men strøm, bølger og manglende sigtbarhed er blot tre af mange udfordringer i åbent vand.

På dette hold vil du blive introduceret til svømning i Open Water og klædt på til at komme ud i det åbne hav igennem en lang række målrettede svømmeøvelser! Du vil i løbet af sæsonen også gennemgå og opnå færdigheder inden for livredning- og sikkerhedsøvelser, som er nødvendige når man svømmer Open Water.

Undervisningen vil foregå i vores 25-meters bassin og ved havet, når vind og vejr tillader det.


Adgangsgivende armbånd
Adgangsgivende armbånd! Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenter har et elektronisk adgangssystem. Derfor skal ALLE ved oprettelse af medlemskab til Lystrup Svømning investere i et adgangsgivende armbånd. Armbåndet er personligt og koster 150 kr. Armbåndet bliver udleveret fra mandag d. 13. juni. Her vil det være muligt at vælge mellem flere forskellige størrelser og farver. Hvis I er en familie kan i altså få flere farver!
150,00 DKK

Pris: 1.945,00 DKK


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld
Instruktører