Offentlig Svømning

Når Lystrup Svømmehal holder offentligt åbent, er det muligt at benytte alle svømmehallens faciliteter. Vi lægger vægt på, at svømmehallens faciliteter, svømme- og legeredskaber stilles til rådighed, så forskellige aktiviteter og behov kan imødekommes, uanset om du vil svømmetræne, hygge med familien eller lege i vandet.

Til offentlig svømning er der i den ene del af bassinet optrukket banetov til svømmende gæster. I den anden del af bassinet er der mulighed for leg og bevægelse i vandet.

Ferieplan

Der er åbent for offentlig svømning i de angivne tidsrum igennem hele sæsonen, undtaget på lukkedage, som det fremgår af ferieplanen. Svømmehallen åbner Offentlig. Se ferieplanen for åbningstider/ferielukningher.

Åbningstider for sæson 2020/2021

Frem til sommerferien har Lystrup Svømning åbent for offentlig svømning alle lørdage frem til den 19. juni, mens der holdes åbent for vores søndags offentlig svømning den 13. og 20. juni.

 


Priser


Aldersgruppe

Enkeltbillet

10-turs kort

Børn 1 - 15 år

Børn 3 mdr. - 1 år svømmer gratis - bevis for fødselsdag medbringes.

30 kr.

260 kr.

Voksne 16 år og opefter

40 kr.

350 kr.

Senior (over 60 år)

35 kr.

300 kr.


Retningslinjer

  • Børn under 6 år skal være i følge med voksen
  • Egne opdriftsmidler/legetøj på ikke medbringes. Ved brug af opdriftsmidler (vinger, svømmebælter, badering m.m.) skal svømmehallens egne opdriftsmidler benyttes
  • Det er ikke tilladt at bruge snorkel i svømmehallen
  • Billetten købes inden adgang til omklædningsrum (billetkontoret) og skal afleveres til livredderne inden påbegyndt svømning
  • Betaling for billetten sker kontant eller med mobilepay. Vi tager ikke imod Dankort
  • Svømmehallens sikkerheds- og hygiejneregler bedes følges. Læs disse på skiltningen i svømmehallen
X