Aquafitness for gravide

Aquafitness for Gravide       

Momentet Lystrup Svømme og Aktivitetscenters formål med træning for gravide er at skabe velvære i kroppen, så du kan føle dig bedre tilpas, mens du er gravid. Træningens mål er at bibeholde motion og bevægelse under graviditeten, således at du er bedre rustet til fødslen og tiden efter.

 

Varieret træning gennem hele graviditeten

AquaFitness giver alle gravide mulighed for at dyrke mål- rettet motion igennem hele graviditeten. Træning i vand er ideel for gravide, da vægten af maven ‘ophæves’, så du kan koncentere dig om at træne og styrke din krop. Følelsen af vægtløshed gør, at du kan træne uden at føle dig overbelastet eller træt.

Har du fysiske problemer forbundet med din graviditet, så anbefaler vi dig, at du tager en snak med din læge eller jordemoder, inden du tilmelder dig holdet.

I undervisningen lægger vi vægt på, at
Træningstider Varmtvandsbassin
Træningstider 25.-metersbassin 

Du kan frit vælge mellem de fem tider, og dermed selv bestemme din ugentlige træningsmængde. AquaFitness Gravide tilbydes 4 gange om ugen i varmtvandsbassin og 1 gang om ugen i vores 25- meter bassin.

Priser

Enkeltbillet kan købes i vores Front Desk efter brugt klippekort : 100 kr

Retningslinjer for kontingent
Holdet starter/slutter

Holdet starter fredag den 12. august 2022, og sidste træningsgang er torsdag den 22. juni 2023.

Praktiske oplysninger vedr. opstart på holdet

Vi har åbent for tilmeldinger gennem hele vores sæson. Bemærk dog lukningsperioder i feriepla- nen! Køber du et klippekort før sommerferien, så kan klippekortet også bruges, når svømmehallen åbner igen på den anden side af sommerferien. Instruktørerne er forberedte på at tilrettelægge un- dervisningen, så du får noget ud af træningen uan- set, hvor langt du er henne i din graviditet, hvorfor du kan starte på holdet både, når du er langt fra og tæt på din terminsdato.

 Tilmeld dig her