Familiesvømning

Lystrup Svømning tilbyder familiesvømning hver lørdag for forældre med børn, der ønsker at starte weekenden med en aktiv, sjov, social oplevelse sammen som familie.

Familiesvømmere har hele bassinet til rådighed, så der er ideelle rammer for fri leg og fællesskab for voksne og børn i vandet.

Alle svømmehallens materialer til leg og svømning er tilgængelige, så det er kun fantasien, som sætter grænser!
Eksempelvis kan du løbe på madrasser på ”vandet”, øve seje udspring fra trampolinen fra bassinkanten eller lave sjove dykkerlege med de mange dykkerting og undervandsporte, som kan sættes op under vandet.

Familiesvømning finder sted hver lørdag fra 12.30 – 13.15.

 

Nyhed

Lystrup Svømning tilbyder nu forskellige pakker indenfor familiesvømning, for at flere familier kan dyrke motion sammen.
OBS! Man skal tilmelde sig sammen, hvis man tilmelder sig Standard pakken.

Billettype

Pris

Standard Pakke

(1 familie)

1.335 kr.

Venne pakke

(2 familier)

2.270 kr.

Venne pakke

(3 familier)

3.405 kr.

For flere familier, skriv til:forening@lystrupsvoemning.dk

STANDARD PAKKEN

VENNE PAKKEN

Standard pakken inkluderer svømning for 1 familie (i samme husstand) hele sæsonen. Du kan som familie få en sjov oplevelse i svømmehallen, hvor I på holdet møder andre familier med børn i alle aldre.

Der betales medlemskontingent for at deltage på holdet.
• Kontingentet gælder for en hel sæson for forældre + børn i husstanden.


Tilmeld

Venne pakken inkluderer svømning for flere familier hele sæsonen, og er tilegnet de familier, som ønsker at få en sjov og social oplevelse i svømmehallen sammen på tværs af familier. Her er mulighed for at familier i fællesskab kan hygge, lege og have det sjovt sammen i 45 min. hver lørdag.

Der betales medlemskontingent for at deltage på holdet.
• Kontingentet gælder for en hel sæson for forældre + børn i de tilmeldte husstande.


Tilmeld

COVID-19 NEDLUKNING

På regeringens pressemøde den 13. januar, blev det offentliggjort, at de nuværende restriktioner, der har været gældende siden starten af december, forlænges yderligere til og med den 7. februar.Derfor vil alle Lystrup Svømnings svømmeaktiviteter fortsat være lukket til og med uge 5. For yderligere information om nedlukningerne se venligst coronasmitte.dkVed spørgsmål til nedlukningen af Lystrup Svømnings aktiviteter, kontakt venligst Theis Moltke på pr@lystrupsvoemning.dk.
Holler Box
X